Omschrijving

Voor onze locatie De Die in Amsterdam Noord, zijn we op zoek naar een teamleider!

In deze functie ben jij als teamleider het aanspreekpunt voor jouw medewerkers (15 fte) van de afdeling Torenvalk(PG). Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg aan 21 bewoners. Alle bewoners hebben de beschikking over een éénpersoonskamer. Sanitaire ruimte moet worden gedeeld met andere bewoners. Er zijn huiskamers waar in gezamenlijkheid wordt gegeten en activiteiten worden aangeboden door een welzijnsteam. Naast de gerichte zorgverlening biedt je begeleiding aan bij een zinvolle levensinvulling en dagbesteding. Waarden die wij belangrijk vinden zijn: uitnodigend, Betrouwbaar, deskundig en samen.

Cordaan is een organisatie waar medewerkers met kennis en kracht samenkomen en vanuit hun passie en betrokkenheid er alles aandoen om mensen in hun kracht te zetten of juist te ondersteunen, als dat nodig is. Op afdeling Torenvalk willen we bereiken dat bewoners prettiger wonen en lekkerder in hun vel zitten.

Vereisten

Je bent een enthousiaste verpleegkundige die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Je vindt het leuk om de rol van teamleider stevig neer te zetten op de afdeling en gaat er 100% voor. Verder werk je ook nog graag op de werkvloer om in contact te blijven met het werk en de ontwikkelingen daarin. Je levert vanuit jouw voorbeeldfunctie een bijdrage aan de dagelijkse cliëntgebonden zorg en begeleiding conform het revalidatieplan. Verder:

 • Beschik je over een opleiding tot verpleegkundige (min. mbo niveau 4) en hebt ruime werkervaring;
 • Kan je deze functie zelfstandig uitvoeren;
 • Bij het leidinggeven en het bewaken en verbeteren van de kwaliteit en continuïteit van zorg zijn vaardigheden als stimuleren, corrigeren, coachen, overtuigingskracht en inlevingsvermogen sociale vaardigheden die je nodig hebt;
 • Ben je een echte teamplayer, je kunt verbindingen leggen tussen de mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers.
 • Je beschikt over een groot inlevingsvermogen, en een ruim denkkader.
 • Je kunt goed met teleurstellingen omgaan en weet te genieten van successen.
 • Durft verantwoordelijkheid te nemen en bent creatief in je oplossingen.
 • Om je doel te bereiken durf je ook buiten de kaders te denken, en ben je goed instaat om overzicht te houden op het gehele proces.

Wat ga je doen?
Als teamleider ben je het eerste aanspreekpunt voor je team. Je draait deels (+/- 50%) mee in de zorg. De overige 50% ben je bezig met de organisatie van de afdeling. Zo ben je verantwoordelijk voor het rooster, de vakantieplanning, verzuim en voer je de jaargesprekken. Als teamleider werk je nauw samen met de teammanager en rapporteert aan de locatiemanager.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 50. Min. €2.554,- en max. €3.707,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoedingen en fietsenplan.

Waar ga je werken?

Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Masih Wakil via 06-34165942. 

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature