Omschrijving

Voor ons woon-zorgcentrum Nieuw Vredenburgh in Amsterdam West, zijn we op zoek naar een teamleider!

In deze functie ben jij als teamleider het aanspreekpunt voor jouw medewerkers (15 FTE) op de afdeling. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg van onze somatische bewoners. Alle bewoners hebben de beschikking over een éénpersoonskamer. Er zijn huiskamers waar in gezamenlijkheid wordt gegeten en activiteiten worden aangeboden door ons welzijnsteam. Naast de gerichte zorgverlening biedt je begeleiding aan bij een zinvolle levensinvulling en dagbesteding. Waarden die wij belangrijk vinden zijn: uitnodigend, betrouwbaar, deskundig en samen.

Cordaan is een organisatie waar medewerkers met kennis en kracht samenkomen en vanuit hun passie en betrokkenheid er alles aandoen om mensen in hun kracht te zetten of juist te ondersteunen, als dat nodig is.

Vereisten

Je bent een enthousiaste verpleegkundige die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Je vindt het leuk om de rol van teamleider stevig neer te zetten op de afdeling en gaat er 100% voor. Verder werk je ook nog graag op de werkvloer om in contact te blijven met het werk en de ontwikkelingen daarin. Je levert vanuit jouw voorbeeldfunctie een bijdrage aan de dagelijkse cliëntgebonden zorg en begeleiding conform het zorg-leefplan. Verder:

· Beschik je over een opleiding tot verpleegkundige (min. mbo niveau 4) en hebt ruime werkervaring;

· Bij het leidinggeven, het bewaken & verbeteren van de kwaliteit en continuïteit van zorg zijn vaardigheden als stimuleren, corrigeren, coachen, overtuigingskracht en inlevingsvermogen sociale vaardigheden die je nodig hebt;

  Ben je een echte teamplayer, je kunt verbindingen leggen tussen de mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers.

· Je beschikt over een groot inlevingsvermogen, en een ruim denkkader.

· Je kunt goed met teleurstellingen omgaan en weet te genieten van successen.

· Durft verantwoordelijkheid te nemen en bent creatief in je oplossingen.

· Om je doel te bereiken durf je ook buiten de kaders te denken, en ben je goed instaat om overzicht te houden op het gehele proces.

Wat ga je doen?
Als teamleider ben je het eerste aanspreekpunt voor je team. Je draait deels (+/- 50%) mee in de zorg. De overige 50% ben je bezig met de organisatie van de somatische afdeling. Zo ben je verantwoordelijk voor het rooster, de vakantieplanning, verzuim en voer je de jaargesprekken. Als teamleider werk je nauw samen met de teammanager en rapporteert aan de locatiemanager.


Wat krijg je van ons?

· Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;

· Salaris conform CAO VVT, FWG 50. Min. €2.554,- en max. €3.707,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;

· Uitstekende pensioenregeling;

· Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;

· Reiskostenvergoedingen en fietsenplan.

Waar ga je werken?

Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Nieuw Vredenburgh heeft 1-kamerappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Masih Wakil (recruiter) via 06-34 16 59 42. Voor inhoudelijke vragen over de rol, neem contact op met: Hans Ketel (locatiemanager) via 06 27 74 46 42.

Sluitingsdatum van de vacature is op 1 augustus. De gesprekken vinden plaats op 3 augustus.

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature