Omschrijving

Voor het thuiszorgteam van De Marke De Meenthoek in Huizen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste (wijk)verpleegkundige met leidinggevende vaardigheden. Als teamleider ben je zichtbaar voor je medewerkers, geef je leiding aan het team en aan het zorgproces waarvan je ca. 50% mee in de zorg werkt. Kan jij met je vakinhoudelijke kennis jouw team inspireren en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerking de basis vormt? Solliciteer dan direct.

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract (24 tot 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT, FWG 50 min. €2.554,- en max. €3.707,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoedingen en fietsenplan.
  • Vaste doordeweekse werkdagen.

Wie ben je?
Je bent een enthousiaste hbo (wijk)verpleegkundige die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Je vindt het leuk om de rol van teamleider stevig neer te zetten in het thuiszorg team en gaat er 100% voor. Verder werk je ook nog graag op de werkvloer om in contact te blijven met het werk en de ontwikkelingen daarin. Je levert vanuit jouw voorbeeldfunctie een bijdrage aan de dagelijkse cliëntgebonden zorg en begeleiding conform het zorgplan. Verder:

  • Beschik je over een opleiding tot verpleegkundige (niveau 5, hbo) en heb je ruime werkervaring als verpleegkundige;
  • Kan je deze functie zelfstandig (onder leiding van locatiemanager) uitvoeren;
  • Bij het leidinggeven en het bewaken en verbeteren van de kwaliteit en continuïteit van zorg zijn vaardigheden als stimuleren, corrigeren, coachen, overtuigingskracht en inlevingsvermogen sociale vaardigheden die je beschikt;
  • Ben je een echte teamplayer. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers. Ook werk je goed samen en zoek je verbinding met de andere leidinggevenden op de locatie De Marke De Meenthoek.

Vereisten

Waar ga je werken?
Cordaan is een van de grootste thuiszorg aanbieders in Amsterdam en Gooi- en Vechtstreek. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Het wijkteam biedt verschillende diensten zoals (gespecialiseerde) verzorging en verpleging en ondersteunende begeleiding. Het uitgebreide en afwisselende werkterrein en de samenwerking met intramuraal nodigt uit tot snel en ondernemend werken. Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief.

Wat ga je doen?
In de functie van teamleider ben jij het aanspreekpunt voor jouw medewerkers in het thuiszorgteam van ca. 15 medewerkers. Dit team bestaat voornamelijk uit helpende, verzorgende, verpleegkundigen en een planner. Je draait ca. 50% van de tijd mee in de zorg. De overige ca. 50% ben je bezig met de organisatie van je team. Zo ben je eindverantwoordelijk voor de planning (rooster incl. cliënten), de vakantieplanning, kort verzuim en voer je de jaargesprekken.

Als teamleider ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces. Je ondersteunt zowel het team als de individuele teamleden en begeleidt hen in hun ontwikkeling naar professionaliteit en het nemen van eigenaarschap. Je geeft sturing en creëert met hen een werkwijze waarbij de huiselijkheid, welzijn en expertise tot hun recht komen. Daarnaast geef je vakinhoudelijke coaching en ziet proactief toe op het voldoen aan kwaliteitseisen.

Als teamleider ben je tevens de schakel tussen de werkvloer en de locatiemanager van woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek.

Kom tot bloei
Bij Cordaan ontwikkel je je volgens je eigen groeipad. Nu ben je teamleider. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleiding aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou… & Cordaan!

Enthousiast?

Ben jij ook zo enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? We ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent en wie weet ben jij straks teamleider in het thuiszorgteam bij Cordaan. Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature