Teamleider Zorgmanagement

Omschrijving

Voor de afdeling Psychogeriatrische zorg (PG) in Berkenstede (Diemen) zijn wij per direct op zoek naar een teamleider. Ben jij gedreven en lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!

Wat ga je doen?
Als teamleider (teammanager) ben je integraal verantwoordelijk voor de afdeling PG. Dit houdt in dat je verantwoording draagt voor zowel de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces als voor de bedrijfsvoering. Je geeft door aanwezig te zijn in het team veel aandacht aan de medewerkers en bent hun direct leidinggevende. Samen met het team creëer je een werkwijze die voorziet in zowel een huiselijke sfeer op de afdeling als in een deskundige zorgverlening aan onze cliënten. Daarnaast geef je vakinhoudelijke coaching en zie je proactief toe op het voldoen aan kwaliteitseisen. Je zorgt daarbij voor een juiste balans tussen de kwaliteit van zorg en de beschikbare financiële middelen. Tevens vorm je de schakel tussen de werkvloer en de locatiemanager. Je bent natuurlijk een aanpakker die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Als teamleider ondersteun je zowel het team als de individuele teamleden en begeleidt hen in hun ontwikkeling naar professionaliteit en het nemen van eigenaarschap. Zorgdragen voor respect voor elkaar in het team. Met je leiderschapsstijl inspireer je de teams en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, het continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt.

Waar ga je werken?
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid.
Het gebouw bestaat uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' vindt u een GrandCafé, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen.
Als manager ga je werken in de vijf verdieping tellende Faunatoren, op de eerste drie etages wonen cliënten met een indicatie voor psychogeriatrische zorg. Op elke etage zijn er twee gemeenschappelijke huiskamers met keuken waar iedereen gebruik van mag maken.

Vereisten

Wie ben je?
Een afgeronde opleiding Verpleegkunde niveau 4 / 5 bij voorkeur aangevuld met een HBO managementopleiding (uit je cv blijkt dat je hbo denk- en werkniveau hebt). Als leidinggevende ben je in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers. Je bent een open, pro-actieve en ondernemende teamleider die gericht is op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen. Je bent in staat om in korte tijd relaties op te bouwen en een coachende en leidinggevende rol te pakken. Je bent een sterke netwerker en kunt verbindingen leggen tussen mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond.

Je beschikt over de volgende competenties:

 • Zelfkennis; in staat zijn tot zelfreflectie
 • Lef; durf je kwetsbaar op te stellen
 • Vertrouwen; in jezelf en de ander
 • Communiceren; zoeken naar de kracht van het team door goed te luisteren en niet te veel in te willen vullen
 • Motiveren; mensen mee nemen naar een gezamenlijk doel

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 55 min. €2.533,- en max. €4.021,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan

Enthousiast?
Heb jij een zorginhoudelijke achtergrond en herken jij jezelf als teamleider (teammanager) in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Ger Renen (locatiemanager) via 06-11377003. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.