Omschrijving

Voor 2 PG- afdelingen op woonlocatie de Ottho Heldringstraat zijn wij per direct opzoek naar een ervaren teammanager die Nederlands en Arabisch spreekt. Ben jij een gedreven teammanager, beschikbaar voor 36 uur én lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €2.700,- en max. €4.286,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarinkomen per jaar;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Cordaan vergoed tot wel €80,- per jaar aan fietsreparaties en biedt een fietsenplan aan;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering;
 • Een bonus van €250 bij het aandragen van een collega.

Wat ga je doen?

Als teammanager ben je verantwoordelijk voor 2 PG afdelingen waar in totaal 36 ouderen wonen, verdeeld over 6 huiskamers. Op 1 van de 2 afdelingen wonen voornamelijk islamitische cliënten. In totaal geef je leiding aan 37 fte. Je vormt de schakel tussen de werkvloer en de domeinmanager. Met je leiderschapsstijl inspireer je de teams en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, vertrouwen, het continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt.

Je zorgt voor een juiste balans tussen de kwaliteit van zorg en de beschikbare financiële middelen en je stuurt op een gezonde bedrijfsvoering en maakt de vertaalslag van KPI´s naar praktische interventies. Je focus als teammanager op de Ottho Heldringstraat is deze locatie naar een hoger niveau te brengen. Er ligt een PVA om te bouwen aan de locatie en daarmee de kwaliteit van zorg omhoog te brengen. Dit doe je samen met de domeinmanager en je collega teammanager.

Vereisten

Waar ga je werken?
In de Ottho Heldringstraat in Amsterdam West staat een van onze kleinschalige woonlocaties, gecombineerd met huurwoningen voor ouderen. Er zijn woongroepen voor PG clienten, NAH en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Een van onze woongroepen is speciaal ingericht voor mensen met een islamitische achtergrond. Op de begane grond bevinden zich een huisartsenpraktijk, een praktijk voor fysiotherapie en een apotheek.


Wie ben je?
Je hebt oog voor zowel de professionele als de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden (mantelzorgers) en medewerkers. Goede zorg vraagt ook om goed leiderschap.

Onze teammanagers hebben één belangrijke taak: zij stimuleren hun medewerkers om tot bloei te komen en zorgen dat zij hun werk goed en met plezier kunnen doen. Als teammanager speel jij hierin ook een belangrijke rol.

We zijn op zoek naar een teammanager die het als een uitdaging zien om mee te bouwen aan het verbeteren van de locatie. We maken graag gebruik van jouw kennis en ervaring om hier iets moois van te maken. Verder ben je:

 • In het bezit van een relevant hbo-diploma (verpleegkundige diploma is een pré) en eventueel aanvullend een hbo-management diploma;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende;
 • Kennis en expertise van de zorgsector is een harde eis en ervaring in de ouderenzorg is een pré;
 • Kennis van de Islamitische cultuur is een pré;
 • Je spreekt de Nederlandse en Arabische taal.

Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.

De sluitingsdatum van de vacature is vrijdag 30 september a.s. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een assessment.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature