Omschrijving

Voor onze woon-zorglocatie Eben Haezer in Zuidoost, zijn wij per september 2023 op zoek naar een ervaren Teammanager. Ben jij 32 tot 36 uur per week beschikbaar en ligt jouw hart bij de ouderenzorg? Reageer dan snel!


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (32-36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55: min. €3.177,- en max. €4.559,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?

We zoeken een teammanager die leiding geeft vanuit vertrouwen, die met humor en begrip voor zowel alle verschillen als alle overeenkomsten tussen mensen in staat is verbindingen te leggen. Je geeft leiding aan 2 teams somatiek, ca 32 fte, je bent vast onderdeel van het MT van het domein, waar naast Eben Haezer ook Anton de Kom vertegenwoordigd is. Verder ben je:

 • Verantwoordelijk voor zowel de bedrijfsvoering binnen je team, als de kwaliteit van zorg;
 • Geef je medewerkers oprechte aandacht en stimuleer je hen het beste uit zichzelf en uit het team te halen;
 • Werk je intensief samen met je collega teammanagers, behandelaren en het team welzijn;
 • Ben je samen met de locatieplanner verantwoordelijk voor het rooster;
  Ondersteun je zowel het team als de individuele teamleden en begeleidt hen in hun ontwikkeling naar professionaliteit en het nemen van eigenaarschap;
 • Inspireer je je teams met je vakinhoudelijke kennis en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt.

Vereisten

Wie ben je?
Je hebt oog voor zowel de professionele als de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met bewoners, familieleden (mantelzorgers) en medewerkers. Je doet dit met een forse dosis humor en relativeringsvermogen.

Verder:

 • Ben je in het bezit van een relevant hbo-diploma (verpleegkundige diploma is een pré) en eventueel aanvullend een hbo-management diploma (of bent bereid deze alsnog te volgen);
 • Heb je minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende en bent toe aan een volgende stap als teammanager;
 • Heb je kennis en expertise van de zorgsector en ouderenzorg (is een pré);
 • Heb je affiniteit met de Surinaamse cultuur (is een must).
 • Heb je goede communicatieve vaardigheden.


Waar ga je werken?

Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt. Bewoners hebben de beschikking over een ruim en modern appartement met een eigen badkamer met douche en toilet. Een deel van de locatie is ingericht voor de wijkkliniek. Medio 2023 worden 2 somatische teams samengevoegd tot 1 grote afdeling verdeeld over 3 etages met in totaal 51 appartementen verdeeld over 6 units. Daarnaast zijn er 6 units voor bewoners psycho geriatrie. Het huis heeft een open en gezellig restaurant waar ook de buurt gebruik van kan maken. Het team welzijn organiseert een interactief en dynamisch welzijnsprogramma voor de bewoners. Onderdeel van het domein is Anton Kom, een kleinschalig verpleeghuis voor Surinaamse ouderen. De teammanagers vervangen elkaar bij afwezigheid.


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online, de vacature sluit op vrijdag 02 juni! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Liesbeth van der Niet (locatiemanager) via lvanderniet@cordaan.nl of via 06-53518462. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Esther Elfering (recruiter) via eelfering@cordaan.nl of via 06-11714526.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature