Teammanager

Categorieën: Niet gecategoriseerd

Omschrijving

Voor de woonlocatie Hof van Sloten zijn wij, per direct, opzoek naar een ervaren teammanager voor 3 afdelingen: somatiek hoog complex, palliatief en een nieuw op te zetten afdeling. Ben jij een gedreven teammanager, beschikbaar voor 32-36 uur én lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32-36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55: min. €3.177,- en max. €4.559,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Samen met de locatiemanager en de andere 3 teammanagers vorm je binnen Hof van Sloten het managementteam. Tevens werk je samen met de participatiecoach en de praktijkadviseur. Als teammanager ben je verantwoordelijk voor ongeveer 36 FTE verdeeld over 3 afdelingen: somatiek hoog complex, palliatief en een nieuw op te zetten afdeling: somatiek voor de jongere doelgroep (30-65 jaar). Over de drie afdelingen verspreid wonen 41 cliënten. Een van de focus punten is om de nieuwe afdeling verder op te bouwen en door te ontwikkelen (in samenwerking met de locatiemanager).

Je stuurt op een gezonde bedrijfsvoering en maakt de vertaalslag van KPI´s naar praktische interventies die passen bij jouw afdeling. Naast managementtaken staan luisteren en aandacht geven centraal. Je geeft door zelf aanwezig te zijn in het team veel aandacht aan de medewerkers en bent hun direct teammanager. Samen werken aan een goede vertrouwensband is een belangrijk speerpunt van de functie. Met het team zal er een ontwikkelingstraject gestart worden, gericht op het gebied van expertise. Je zorgt voor een juiste balans tussen de kwaliteit van zorg en de beschikbare financiële middelen. Tevens vorm je de schakel tussen de werkvloer en de locatiemanager. Met je leiderschapsstijl inspireer je de teams en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, vertrouwen, het continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt.

Vereisten

Wie ben je?
Je hebt oog voor zowel de professionele als de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden (mantelzorgers) en medewerkers. Goede zorg vraagt ook om goed leiderschap. Onze teammanagers hebben één belangrijke taak: zij stimuleren hun medewerkers om tot bloei te komen en zorgen dat zij hun werk goed en met plezier kunnen doen. Je ondersteunt en begeleid management trainee(s) die binnen Cordaan worden opgeleid. 
Verder ben je:

 • In het bezit van een relevant hbo diploma (verpleegkundige diploma is een pré) en eventueel aanvullend een hbo management diploma (of bent bereid deze alsnog te volgen);
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende en bent toe aan een volgende stap als teammanager;
 • Kennis en expertise van de zorgsector en ouderenzorg is een pré;
 • Iemand die stevig in de schoenen staat en die niet weg loopt voor een uitdaging;
 • Een natuurlijk leider die samen met medewerkers de afdelingen naar een hoger niveau kan brengen.
Waar ga je werken?
Hof van Sloten is een gerenoveerd grootschalige locatie, opgesplitst in 2 gedeelten: een woon- en zorgcentrum én een expertisecentrum geriatrische revalidatie. Het expertisecentrum valt onder een ander domein. Hof van Sloten is gelegen in een rustige buurt in Nieuw-West tegenover het voormalig MC Slotervaart ziekenhuis. Er zijn woongroepen voor pg-cliënten, cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die langdurige orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en somatische cliënten. Ook is er een palliatieve afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In totaal huist Hof van Sloten in het woon- en zorgcentrumgedeelte 120 bedden.

Het is een zeer interessante, unieke locatie omdat de complexiteit van zorg hoog ligt en de doorstroom groot is. Onze gevarieerde cliëntengroep en samenwerking met de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) en Eerstelijns Verblijf (ELV), welke in hetzelfde pand is gehuisvest, zorgen voor een zeer dynamische werkomgeving. Hof van Sloten is één van de vier grotere locaties van Cordaan met een Leerhuis. Op deze locatie wordt extra geïnvesteerd in het leerwerkklimaat door middel van extra (zorg) formatie, begeleiding en onderwijskundige capaciteit. In samenwerking met reguliere en commerciële opleiders worden zij-instromers opgeleid.


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Antoinette van ´t End (locatiemanager) via 06-38068382. De sluitingsdatum van de vacature is donderdag 18 mei. De procedure bestaat uit twee gesprekken en een assessment.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature