Omschrijving

Cordaan Zorg in de Wijk is volop in ontwikkeling! Veranderingen, nieuwe initiatieven, samen vorm geven aan de toekomst; dit zijn allemaal begrippen die erg op ons van toepassing zijn en waar wij veel waarde aan hechten. Wij zijn hiervoor dan ook op zoek naar een enthousiaste teammanager die samen met ons gaat werken aan deze ontwikkelingen!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 32 - 36 uur (fulltime) per week met uitzicht op verlenging
 • Een management development traject is onderdeel van jouw eerste jaar als teammanager;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 55 (min. €3.419,- en max. €4.906,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);
 • Voldoende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij als leidinggevende hét aanspreekpunt voor jouw medewerkers in de wijkteams. Je stuurt op een gezonde bedrijfsvoering in jouw gebied en maakt de vertaalslag van KPI’s naar praktische interventies die passen bij jouw wijkteams. Naast managementtaken staan luisteren en aandacht geven centraal. Je hebt oog voor zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Je vindt het leuk om medewerkers en het team te coachen en draagt zo bij aan het leveren van optimale zorg en een fijne werkomgeving van de wijkteams. Je staat dan ook trots achter de visie van Cordaan betreffende Leidinggeven en coachen: "Leidinggevenden bij Cordaan stimuleren medewerkers tot bloei te komen en zorgen ervoor dat zij hun werk goed en met plezier kunnen doen". Daarnaast werk je nauw samen met de wijkverpleegkundigen en de planner om constant de beste zorg te leveren en continuïteit van zorg te waarborgen.

Als teammanager geef je leiding aan meerdere teams binnen Amsterdam. In deze teams werken ongeveer 90 medewerkers als leerling, verzorgende of verpleegkundige (niveau 2 t/m 4) met elkaar samen om de zorg rondom de cliënt zo optimaal mogelijk te organiseren. Je start geregeld op met een van je teams en bent zichtbaar voor je medewerkers. Dit jaar wordt in de teams gewerkt aan professionalisering op diverse gebieden. Als Teammanager geef je verder vorm aan dit proces en stuur, faciliteer én ondersteun je dit. Verder zorg je voor (waar)borging van dit geheel. Samen met collega-teammanagers vorm je binnen je eigen gebied het management team. Dit is een proactief team waarin zowel functionele intensieve samenwerking als gezelligheid belangrijk worden ervaren en waar verbinding tussen de gebieden én met het management wordt aangegaan. Samen vertaal je het strategisch beleid naar de wijkteams.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een HBO-diploma (bij voorkeur richting bedrijfskunde of zorg);
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar relevante (werk)ervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Je bent in staat om in verschillende situaties tegenover verschillende mensen de juiste soort leiderschapsstijl toe te passen;
 • Je bent zelfstandig, hebt een groot analytisch vermogen en gaat proactief te werk;
 • Je bent in staat om het beste uit mensen te halen en teams tot bloei te laten komen;
 • Je bezit een duidelijke  visie omtrent praktijkgericht leren en ontwikkelen;
 • Uitstekende verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
 • Ervaring in de (eerstelijns) gezondheidszorg is een pré.

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaan-coaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Kleurrijk en betekenisvol met elkaar
Cordaan vindt een inclusief werving- en selectiebeleid belangrijk. We omarmen de eigenheid van collega’s en stimuleren ontwikkeling van talenten. We willen dat cliënten en collega's zichzelf herkennen in onze organisatie. Dit vraagt om een goede representatie van medewerkers en leidinggevenden met verschillende achtergronden. Cordaan streeft ernaar om meer mensen uit groepen die nog ondervertegenwoordigd zijn, aan te nemen en te behouden.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp (Recruiter), telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06-34455809 of stuur een e-mail naar jtilgenkamp@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature