Omschrijving

Cordaan Zorg in de Wijk is volop in ontwikkeling! Veranderingen, nieuwe initiatieven, samen vorm geven aan de toekomst; dit zijn allemaal begrippen die erg op ons van toepassing zijn en waar wij veel waarde aan hechten. Wij zijn hiervoor dan ook op zoek naar een enthousiaste teammanager die samen met ons gaat werken aan deze ontwikkelingen!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 32 - 36 uur (fulltime) per week met uitzicht op verlenging
 • Een management development traject is onderdeel van jouw eerste jaar als teammanager;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 55 (min. €3.316,- en max. €4.426,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);
 • Voldoende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij als leidinggevende hét aanspreekpunt voor jouw medewerkers in de wijkteams. Je stuurt op een gezonde bedrijfsvoering in jouw gebied en maakt de vertaalslag van KPI’s naar praktische interventies die passen bij jouw wijkteams. Naast managementtaken staan luisteren en aandacht geven centraal. Je hebt oog voor zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Je vindt het leuk om medewerkers en het team te coachen en draagt zo bij aan het leveren van optimale zorg en een fijne werkomgeving van de wijkteams. Je staat dan ook trots achter de visie van Cordaan betreffende Leidinggeven en coachen: "Leidinggevenden bij Cordaan stimuleren medewerkers tot bloei te komen en zorgen ervoor dat zij hun werk goed en met plezier kunnen doen". Daarnaast werk je nauw samen met de wijkverpleegkundigen en de planner om constant de beste zorg te leveren en continuïteit van zorg te waarborgen.

Als teammanager geef je leiding aan twee of drie teams. In deze teams werken ongeveer 20 medewerkers als verzorgende of verpleegkundigen (niveau 2 t/m 4) met elkaar samen om de zorg rondom de cliënt zo optimaal mogelijk te organiseren. Je start dagelijks op met een van je teams en bent zichtbaar voor je medewerkers. Samen met collega-teammanagers vorm je binnen je gebied het management team en vertaal je het strategisch beleid naar de wijkteams.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een HBO-diploma (bij voorkeur richting bedrijfskunde of zorg);
 • Je bent in staat om in verschillende situaties tegenover verschillende mensen de juiste soort leiderschapsstijl toe te passen;
 • Je bent zelfstandig, hebt een groot analytisch vermogen en gaat proactief te werk;
 • Je heb ervaring met leidinggeven (of je bent een geboren leider);
 • Je bent in staat om het beste uit mensen te halen en teams tot bloei te laten komen;
 • Kennis en expertise van de zorgsector en de thuiszorg is een pré;
 • Je bent digitaal vaardig en hebt goede kennis van Microsoft Officeprogramma’s;
 • Uitstekende verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaan-coaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Hierna volgt een selectieassessment bij FWG Professional People als onderdeel van de selectieprocedure.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Jacco Tilgenkamp, telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06-34455809 of stuur een e-mail naar jtilgenkamp@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature