Omschrijving

Voor de Fauna toren etage 4 en 5 in Berkenstede zijn wij per direct op zoek naar een teammanager. Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een groot complex huis met een diversiteit van zorg en hulpvragen. Berkenstede behoort ook bij een van de vier grote Cordaan locaties tot Leerhuis. Op deze locaties wordt extra geïnvesteerd in het leerwerkklimaat door middel van extra (zorg) formatie, begeleiding en onderwijskundige capaciteit. Ben jij gedreven en lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO VVT, min. €2.554,- en max. €4.161,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Scholingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben je?
Als teammanager kan je ervoor zorgen dat jouw medewerkers tot bloei komen door hen handvatten te geven waarmee ze hun zorgtalenten nog beter in kunnen zetten en ontwikkelen. Op die manier kunnen zij de zorg en aandacht bieden die de bewoners verdienen. We zijn op zoek naar een enthousiaste (junior) teammanager die van oorsprong verpleegkundige (niveau 4) is. Je hebt ervaring in de ouderenzorg en hebt specifiek belangstelling voor herstelzorg en dementie.

Vereisten

Waar ga je werken?
Het gebouw bestaat uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' vindt je een GrandCafé, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen. Fauna 4/5 bestaat uit twee etages, een PG afdeling (besloten woonafdeling) en een ELV cognitieve afdeling. De ELV cognitief betreft een afdeling die kortdurende opnames voor mensen met een cognitief probleem biedt. Hier wordt ingezet op het wonen en de eigen regie van de cliënt, die hoog in het vaandel staat hoe klein dit soms ook lijkt. Op de afdeling wordt erop ingezet dat de cliënten zichzelf weer leren redden. Als teammanager wordt er daarom ook van jouw verwacht dat je getriggerd wordt in een hoge turnover (binnen 6 weken herstel) en mee kan gaan in snelle opnames. Als teammanager ben je verantwoordelijk voor beide afdelingen die totaal 24 cliënten telt. Het fijne is dat je als teammanager terecht komt in een klein, stabiel team met een laag ziekteverzuim. Aan jouw de uitdaging om dit ook zo te houden!

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie.

We nodigen uitdrukkelijk degenen uit die aan de Cordaan Management Traineeship mee gedaan hebben. Mooie kans om gelijk je kennis en vaardigheden in te zetten. Of ben je teamleider en toe aan een volgende stap? Deze vacature sluit wellicht goed aan op je loopbaan.

Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Ger Rennen (locatiemanager Berkenstede) via 06-11377003.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-
Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature