Omschrijving

Voor onze locatie Beth Shalom in Amsterdam Buitenveldert zijn wij per direct opzoek naar een ervaren teammanager voor de somatische afdeling. Ben jij een gedreven teammanager, beschikbaar voor 28 uur én lijkt het je interessant om te werken op een unieke locatie met de Joodse cultuur? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie, in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast krijg je;

 • Een jaarcontract (28 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55; min. €3.335,- tot max. €4.786,- o.b.v. 36 uur;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

Wat ga je doen?
Als teammanager voor de somatische zorg in Beth Shalom

 • Zorg je ervoor dat de medewerkers in je team aandacht krijgen en zich gesteund en gestimuleerd voelen bij het uitoefen van hun vak. Je zorgt ervoor dat ze zich hun vak met plezier uitoefenen en aantoonbaar vakbekwaam zijn;
 • Zorg je voor een stabiel en gezond basisrooster en stimuleer je de inzetbaarheid van de medewerkers;
 • Zorg je ervoor dat er in het team een prettige werksfeer heerst, dat afspraken worden nageleefd en dat er een duidelijke overlegstructuur is;
 • Zorg je ervoor dat bewoners en hun naasten kwaliteit van zorg ervaren;
 • Werk je nauw samen met alle andere disciplines in huis.

Vereisten


Wie ben jij?

Jij bent een teammanager die het een uitdaging vindt om in deze bijzondere omgeving aan de slag te gaan en samen met ons te werken aan verdere verbetering en ontwikkeling van de medewerkers en van de dagelijkse zorg.

Jij bent als leidinggevende hét aanspreekpunt voor jouw medewerkers. Met je warme, zakelijke leiderschapsstijl inspireer je het team en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, het continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt. Je stimuleert je medewerkers om tot bloei te komen en zorgt ervoor dat zij hun werk goed en met plezier kunnen doen.

Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken en samen te werken met cliënten, familieleden (mantelzorgers) en medewerkers (multidisciplinair). Uiteraard hoort het sturen op een gezonde bedrijfsvoering er ook bij.

Je bent een teamspeler en begrijpt dat het succes van de afdeling mede afhangt van de samenwerking met je collega’s in het MT.

We vragen van jou:

 • Een afgeronde relevante hbo-opleiding (verpleegkundige diploma is een pré) en eventueel een hbo management diploma (of de bereidheid deze alsnog te volgen);
 • Een aantal jaar ervaring als teammanager;
 • Kennis en expertise van de zorgsector en ouderenzorg


Waar ga je werken?
Beth Shalom staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. De joodse identiteit van Beth Shalom is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften.

In Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over vier etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen Beth Shalom is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd. Verder is er ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en heeft LEV (JMW).

Het management team waar je deel van uit gaat maken wordt gevormd door de domeinmanager, de andere teammanagers, de leercoach en de kwaliteitsverpleegkundige. Beth Shalom is een huis met Nesjomme!

Enthousiast?
Herken je jezelf in het profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak. Reageren kan tot en met maandag 27 november.

Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Marion Hoitink (locatiemanager) via mhoitink@cordaan.nl. Het sollicitatieproces zal bestaan uit twee gespreksrondes en een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Sollicitatievoorwaarden 
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature