Teammanager – De Buitenhof

Omschrijving

Ben jij een betrokken, energieke teammanager met hart voor de ouderenzorg, en laat je jouw medewerkers graag tot bloei komen? Zorg jij dat de zorg die wij bieden van hoog niveau is én heb jij kennis van bedrijfsvoering? Dan gaan wij bij Cordaan graag met je in gesprek! Onder de V&V van Cordaan vallen een viertal verpleeghuizen in Zuid: De Buitenhof, Beth Shalom, Huize Buitenveldert en d’Oude Raai. Wij zoeken momenteel een nieuwe teammanager voor De Buitenhof, afdeling PG.

 

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft hun medewerkers tot bloei te laten komen en goede zorg te verlenen aan alle Amsterdammers. Daarnaast bieden wij je:

  • Een parttime of fulltime jaarcontract (32 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform cao VVT in FWG 55 min. €2.621,- en max. €4.161,- bruto (o.b.v. 36 uur per week);
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
  • Een iPhone en Chromebook van de zaak.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde zorg gerelateerde opleiding (verpleegkundige of een para-medische opleiding) en een afgeronde hbo-managementopleiding;
  • Werkervaring als teammanager is een pré;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent betrokken, open en energiek;
  • Je hebt een coachende, stimulerende leiderschapsstijl.

Vereisten

Waar ga je werken?

De Buitenhof is een sfeervol en modern woon-, zorg- en dienstencentrum waar ouderen met somatische en psychogeriatrische klachten wonen. We zoeken een teammanager voor de PG afdeling. De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van (openbaar) vervoer en liggen naast het Amstelpark. Gastvrijheid staat in De Buitenhof hoog in het vaandel. Zo behaalden we dit jaar de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan. We zijn een huis van de buurt en willen de ouderen van Buitenveldert ook graag bij ons verwelkomen.

Wat ga je doen?
Als teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van het zorgproces. Je zorgt voor een evenwichtig werkklimaat en bedrijfsvoering, waarbij de kwaliteit van zorg en financiën goed op elkaar afgestemd zijn.
Je hebt aandacht voor de medewerkers (circa 29 fte) op de werkvloer en zorgt voor een verantwoord rooster en een gebalanceerde formatie. Je ondersteunt zowel het team als de individuele teamleden en begeleidt hen in hun ontwikkeling naar professionaliteit. Daarnaast geef je vakinhoudelijke coaching en zie je proactief toe op het voldoen aan kwaliteitseisen. Met je leiderschapsstijl en vakinhoudelijke kennis inspireer je de medewerkers en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt. Je vormt de schakel tussen de werkvloer en de locatiemanager. Tevens lever je een bijdrage aan afdeling-overstijgende projecten.

 

Enthousiast?
Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Neem bij vragen over de functie contact op met Sabrine van Amstel (HR adviseur) via 0613112646 of svanamstel@cordaan.nl.
 

Je kunt tot en met 20 augustus 2020 solliciteren.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature