Omschrijving

Voor de intensieve somatische afdeling in Eben Haëzer (Amsterdam Zuid-Oost) zijn wij per direct op zoek naar een teammanager. Ben jij gedreven en lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €2.700,- en max. €4.286,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Fiets stuk? Cordaan vergoedt reparaties aan je fiets tot €80,- euro per jaar. En gedeeltelijke reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben je?
Je bent een geboren leider met een luisterend oor waar medewerkers altijd terecht kunnen. Je durft verantwoordelijkheden te nemen, actie te ondernemen en wilt het beste uit het team halen. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden (mantelzorgers) en medewerkers. Tevens ben je:

 • In het bezit van een relevant hbo diploma (verpleegkundige diploma is een pré) en eventueel aanvullend een hbo management diploma (of bent bereid deze alsnog te volgen);
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende en bent toe aan een volgende stap als teammanager;
 • Kennis en expertise van de zorgsector en ouderenzorg is een pré.

Vereisten

Waar ga je werken?
Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt. Cliënten hebben de beschikking over ruime en moderne appartementen met een eigen badkamer met douche en toilet. Eben Haezer is goed te bereiken met het OV en parkeren is gratis.

Op de 4e etage zijn in totaal 28 bedden en zijn 22,6 fte medewerkers werkzaam. Op de B unit zijn 10 bedden beschikbaar voor intensieve zorg die zijn toegerust met het medisch oproep systeem. De andere 2 units hebben in totaal 18 bedden voor somatische zorg. De units werken op onderdelen samen. De intensieve somatische afdeling is een afdeling voor beademingsondersteuning en biedt ook andere complexe zorg. Er wonen bewoners die hersenletsel hebben opgelopen na bijvoorbeeld een trauma, bloeding en hartfalen. Maar ook bewoners met een dwarslaesie of ALS. De afdeling zorgt vooral voor comfort en welzijn voor de bewoners en is een leerzame afdeling voor de medewerkers.

De grootste uitdaging is om er weer een krachtig team, met voldoende gekwalificeerde medewerkers van te maken. En team wat trots is op de bijzondere zorg die in Eben Haëzer geleverd wordt waar ongeacht je functie iedereen zijn of haar eigen bijdrage aan levert.


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Liesbeth van der Niet (locatiemanager) via 06-53518462. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.


Solliciteren is mogelijk tot en met 16 mei a.s.

De procedure bestaat uit twee gesprekken en een assessment.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature