Teammanager Facilitair

Omschrijving

Voor ons woon-, zorg- en dienstencentrum Eben Haëzer in Amsterdam Zuidoost zoeken wij per direct een facilitair teammanager voor 32 uur per week.

Omschrijving

Cordaan is een ambitieuze, zorgbrede organisatie in Amsterdam en omgeving voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en cliënten met psychiatrische problematiek. Sinds 1 januari 2017 kent Cordaan negen zorgdomeinen. Een van deze domeinen is Wonen met Zorg voor Ouderen. Voor dit domein zijn wij op zoek naar een gedreven teammanager facilitair voor woon-. Zorg- en dienstencentrum Eben Haëzer in Amsterdam Zuidoost. Deze locatie biedt woonzorg en tijdelijk verblijf voor ouderen en mensen met psychiatrische problematiek. In het levendige restaurant Lokaal 219 op de begane grond zijn bewoners, buurtgenoten, familie en vrienden van harte welkom.

 

Wat ga je doen?

Als teammanager facilitair ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening op de locatie en adviseer en ondersteun je de locatiemanager en directie. Je coacht en stuurt de facilitaire medewerkers om elke dag het beste uit zichzelf te halen. Je bent vooral (pro)-actief en zelfstandig in het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening op het gebied van kwaliteit en servicegerichtheid. Je bent zichtbaar op de werkvloer, praktisch inzetbaar en je hebt gastvrijheid heel hoog in het vaandel. Daarnaast vertaal en implementeer je beleid en ondersteun je het management rondom de beheersing en reductie van facilitaire kosten.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent een intelligent en analytisch persoon met een afgeronde hbo opleiding (Facility Management/Hotel management). Ervaring in de zorg en de principes van gastvrijheid is een pré. Jij vindt het vooral leuk om te bouwen aan teams, bent proactief en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens ben je klantgericht met een uitstekend gevoel voor belangen, behoeften en krachtenvelden binnen de organisatie. Ook bewaak je de voortgang van werkafspraken, beheer je het facilitair budget en breng je oplossingen aan, zodra je problemen signaleert.

 

Wat krijg je van ons?

 • Een parttime contract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT en bedraagt max. €3.437,27 bruto per maand o.b.v. 36u;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

  Enthousiast?:

  Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Amanda Classen, Manager Facilitaire Zaken, op aclassen@cordaan.nl. Graag ontvangen wij bij je CV een brief met je motivatie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

  reageer op deze vacature
  reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

  deel deze vacature