Omschrijving

Ben jij proactief, oplossingsgericht én heb jij gastvrijheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel? Wil jij een essentiële rol spelen in het verbeteren van de facilitaire dienstverlening binnen onze zorgorganisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe teammanager Facilitair op onze locaties De Die en Het Spaarnhout van Cordaan!


Wat krijg je van ons?
Wij bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract van 32 tot 36 uur per week (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een salaris van minimaal €4.194,02 tot maximaal €5.593,19 (FWG 60) bruto op basis van 36 uur
  Per oktober 2024 volgt nog een verhoging van 2,5%.
 • Vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen.
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform cao
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing
 • Fiets nodig? Cordaan heeft een fietsenplan!
 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijk en focus op verbetering, vernieuwing, kwaliteit en duurzaamheid

Wat ga je doen?
Als Teammanager facilitair ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de facilitaire dienstverlening op de locaties en adviseer en ondersteun je de domeinmanager en zorg- en welzijnmanagers. Je coacht en stuurt de facilitaire medewerkers aan om elke dag het beste uit zichzelf te halen vanuit de competenties samenwerken, lerend vermogen, servicegerichtheid en praktisch handelen. Ook bewaak je de voortgang van de werkafspraken en beheer je het facilitair budget. Je bent vooral (pro)-actief en zelfstandig in het optimaliseren van de facilitaire dienstverlening. Je bent zichtbaar op de werkvloer, praktisch inzetbaar en je hebt gastvrijheid heel hoog in het vaandel. Daarnaast vertaal en implementeer je beleid en ondersteun je het management rondom de beheersing en reductie van facilitaire kosten. Een mooie uitdaging voor jou!


Waar ga je werken?
Binnen Cordaan hebben zorg en de facilitaire organisatie één gezamenlijke missie: passende en waardegedreven zorg bieden zodat onze cliënten zo veel mogelijk het leven (kunnen) blijven leiden waarvoor zij zelf kiezen. De facilitaire organisatie speelt hierin een cruciale rol door de juiste producten en diensten te leveren aan de zorgdomeinen en expertisecentra. De directie Facilitaire Zaken & Dienstverlening is momenteel in beweging naar de vorming van een Serviceorganisatie, met als doel de zorg te ontzorgen.


Als teammanager Facilitair ben je verantwoordelijk voor de volgende twee locaties:

 • De Die: Deze locatie is vernoemd naar twee waters die door Amsterdam Noord stromen: de Grote Die en de Kleine Die. Hier is het rustig en groen, wat een serene en aangename werkomgeving biedt. We bieden specialistische ondersteuning, revalidatie en psychische ondersteuning.
 • Het Spaarnhout: Een prachtig, splinternieuw gebouw in de Houthavens, vlakbij het IJ. Hier, waar schippers vroeger hun lading losten, staat nu een moderne Amsterdamse woonwijk, meegroeiend met de mensen die er wonen, werken en leven. Op deze bijzondere plek kunnen mensen wonen als het thuis niet meer gaat, bijvoorbeeld door dementie of lichamelijke klachten. In huis is ook dagbesteding, een gezondheidscentrum en horeca aanwezig.

Vereisten

Wie ben jij?

Voor de functie van Teammanager Facilitair zoeken wij iemand die het leuk vindt om te bouwen aan teams, proactief is en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Daarnaast:

 • ben je in het bezit van een relevant hbo-diploma (Facility management/Hotel management)
 • ben je klantgericht met een uitstekend gevoel voor belangen, behoeften en krachtenvelden binnen de organisatie
 • signaleer je problemen en ben je oplossingsgericht

Heb jij daarnaast ervaring met het beheren van budgetten? Dan maken we graag kennis met jou!

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct online! Reageren kan tot en met 20 augustus. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Amanda Classen (Manager Facilitaire Zaken) via aclassen@cordaan.nl. We kijken uit naar jouw reactie!

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature