Teammanager GRZ/ELV - locatie Eben Haëzer

Omschrijving

Voor de afdeling Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ)/Eerste Lijnsverblijf (ELV) zijn wij per direct op zoek naar een teammanager. Ben jij gedreven en lijkt het je interessant om leiding te geven aan een multidisciplinair team? Wij horen graag van je.

 

Wat ga je doen?
Als teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor je afdeling. Dit houdt in dat je verantwoording draagt voor zowel de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces als voor de bedrijfsvoering waarbij je een multidisciplinair team aanstuurt met verzorgenden, verpleegkundigen en paramedici. Je bent budgetverantwoordelijke en rapporteert direct aan de directeur Specialistische Zorg Ouderen. Door aanwezig te zijn in het team geef je veel aandacht aan de medewerkers en bent hun direct leidinggevende. Als teammanager ondersteun je zowel het team als de individuele teamleden en brengt hen tot bloei door ze te begeleiden in hun ontwikkeling naar professionaliteit en het nemen van eigenaarschap. Met je leiderschapsstijl inspireer je de teams en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, het continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt. Uiteraard biedt dit voor jou ook groei- en opleidingsmogelijkheden.

 

Waar ga je werken? 

Binnen het expertisecentrum GRZ wordt elke dag gewerkt aan een stapje beter; wij willen een lerende organisatie zijn. Cordaan biedt op 4 locaties Geriatrische Revalidatie Zorg en ELV aan: Hof van Sloten, In ’t Zomerpark, De Die en Eben Haëzer. De locaties zijn deels ingericht voor kortdurend verblijf, speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname of beroerte. Binnen de GRZ hebben we ook een nieuw initiatief in samenwerking met het AMC: de WijkKliniek.
Jouw werkplek zal in Eben Haëzer zijn. Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt.


Leider van het centrum is Monique Slee-Valentijn (tevens internist ouderengeneeskunde). Haar opdracht is eerstelijns verblijf, geriatrische revalidatie en de onlangs geopende WijkKliniek dicht bij elkaar te organiseren, met als doel een forse impuls te geven aan de doorontwikkeling van de herstelzorg voor ouderen.Vereisten

Wie ben je? 

Je hebt een afgeronde HBO opleiding als zorgprofessional, bijvoorbeeld als verpleegkundige of paramedicus, bij voorkeur aangevuld met een HBO managementopleiding. Je bent een open, pro-actieve en ondernemende teammanager die gericht is op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen. Je bent in staat om in korte tijd een coachende en leidinggevende rol te pakken en relaties op te bouwen met collega’s én met externe verwijzers zoals ziekenhuizen. Je bent een sterke netwerker en kunt verbindingen leggen tussen mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond.

 

Je beschikt over de volgende competenties:

* Zelfkennis; in staat zijn tot zelfreflectie

* Lef; durf je kwetsbaar op te stellen

* Vertrouwen; in jezelf en de ander

* Communiceren; zoeken naar de kracht van het team door goed te luisteren en niet te veel in te willen vullen

* Motiveren; mensen mee nemen naar een gezamenlijk doel

 

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

* Een jaarcontract (24 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract

* Salaris conform CAO VVT, in FWG 60 min. €3.088,- en max. €4.583,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)

* Uitstekende pensioenregeling

* Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarinkomen 

* Deelname aan leiderschapsprogramma met een ruim scholingsbudget

* Reiskostenvergoeding en fietsenplan

 

Enthousiast? 

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Querine Heesterbeek (Teammanager) via 06-21669534. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de eerste week van december.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.