Teammanager Hof van Sloten

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve teammanager. Hof van Sloten biedt ouderenzorg voor diverse doelgroepen namelijk, psychogeriatrie, somatiek, palliatieve en geriatrische revalidatiezorg. De locatie Hof van Sloten ligt in Amsterdam West op het terrein van het voormalig Slotervaart Ziekenhuis. De afdelingen waar je komt te werken zijn de palliatieve afdeling Tuinstad en de psychogeriatrische afdeling Vrije Geer.

Als manager stuur je op kwaliteit van zorg en zorgt voor goede randvoorwaarden voor de zorg professionals. Daarnaast ben je ook medeverantwoordelijk voor de financiële resultaten van de afdeling. Samen met de locatiemanager, ondersteunende diensten en de overige twee teammanagers vorm je het locatie MT van de locatie. Je creëert samen met je medewerkers een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan onze cliënten in hun laatste levensfase. In de laatste levensfase is er extra aandacht voor de individuele wensen van de cliënt en mantelzorgers. Naast deze palliatieve cliënten verblijven er ook NAH cliënten in hun laatste fase, Tuinstad is een kleine afdeling geschikt voor 7 cliënten. Het team van Tuinstad bestaat uit 8 medewerkers.  Je bent in staat om weerstand om te buigen en verschillende communicatiestijlen in te zetten.

Vrije Geer is een psychogeriatrische afdeling met 17 cliënten. Het team bestaat uit 17 medewerkers. Het doel van het team is om optimale zorg te verlenen en een gezellige woonomgeving te creëren voor de doelgroep dementerende ouderen. We besteden veel aandacht aan een waardevolle dagbesteding. Jij bent hierin integraal verantwoordelijk voor het functioneren van jouw team(s). Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor kwaliteit van zorg, medewerkers en bedrijfsvoering, binnen de gestelde kwaliteitskaders. Zo maak jij het verschil voor onze cliënten en medewerkers.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Als manager ben je in staat om te zorgen voor een uitstekende bedrijfsvoering van je afdelingen. Daarnaast ben je in staat om voorwaarden te creëren zodat medewerkers tot bloei kunnen komen.
  • Als teammanager wordt van je verwacht dat je dichtbij en zichtbaar bent wat betekent dat je ook bij zult bijspringen in de zorg in geval van plotseling tekort aan personeel.
  • Je bevordert een multidisciplinaire samenwerking. Je durft besluiten te nemen en daadkrachtig op te treden, waarbij je mensen aanspreekt op hun eigen rol, taak en verantwoordelijkheden.
  • Je bent een ondernemende en proactieve manager die gericht is op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen.
  • Het is een vereiste dat je een hbo-opleiding hebt afgerond op het gebied van management/bedrijfsvoering. Daarnaast heb je een zorg gerelateerde opleiding afgerond op minimaal niveau 4.

Wat krijg je van ons?

Een leuke, boeiende en uitdagende functie, in een klein managementteam waarbij we elkaar uitdagen iedere dag weer het beste uit ons zelf te halen. Verder biedt Cordaan talloze mogelijkheden om jouw loopbaan tot bloei te laten komen. De FWG van de functie is conform CAO VVT afhankelijk van kennis en ervaring. In eerste instantie bieden wij een jaarcontract. De intentie is om dit na deze periode om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Indien je vragen hebt over deze functie kun je contact opnemen met Judith van Louvezijn, locatiemanager via: 06 21 68 91 91. Mocht je vragen hebben over het proces, kun je contact opnemen met Masih Wakil, via 06 34 16 59 42.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature