Teammanager Hof van Sloten Wonen

Omschrijving

Wat ga je doen?

Wij zijn voor onze locatie Hof van Sloten op zoek naar een teammanager. De locatie Hof van Sloten biedt ouderenzorg voor diverse doelgroepen namelijk, psychogeriatrie, somatiek en geriatrische revalidatiezorg.

De teammanager is verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de PG afdelingen. Je stuurt op kwaliteit van zorg en zorgt voor goede randvoorwaarden voor de zorgprofessionals.  Daarnaast ben je ook mede verantwoordelijk voor de financiële resultaten van de afdeling.

Samen met een collega teamanager Somatiek,  locatie manager en ondersteunende diensten vorm je het locatie MT van de locatie Hof van Sloten.


Vereisten

Wie ben jij?

Je hebt ervaring in leidinggeven en weet om te gaan met veranderprocessen. Het is een vereiste dat je een HBO  opleiding hebt afgerond op het gebied van management/bedrijfsvoering. Daarnaast heb je een zorg gerelateerde opleiding afgerond (verzorgende/ verpleegkundige, para – medisch).

Je bent in staat voorwaarden te creëren zodat medewerkers tot bloei komen en vind het leuk om in een team te werken.

Competenties die wij belangrijk vinden in deze functie zijn: onafhankelijkheid, zakelijk maar ook empathisch vermogen en verbinden.

Verder is het een pre als je aantoonbare kennis en ervaring hebt met verandermanagement en/ of cultuurverandering.

 

Waar ga je werken?

Cordaan biedt aan zo’n 20.000 mensen zorg vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep. Dat doen we met bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers. Maar ook in samenwerking met mantelzorgers en andere zorgprofessionals, onderzoeksinstellingen en vele maatschappelijke organisaties

Locatie Hof van Sloten ligt in Amsterdam West op het terrein van het Slotervaart Ziekenhuis.

Wat krijg je van ons?

Een leuke, boeiende en uitdagende functie. Verder biedt Cordaan talloze mogelijkheden om jouw loopbaan tot bloei te laten komen. De FWG van de functie is conform CAO VVT afhankelijk van kennis en ervaring.

In eerste instantie bieden wij een jaarcontract. De intentie is om dit na deze periode om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.


Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Indien je vragen hebt over deze functie kun je contact opnemen met Judith van Louvezijn, locatiemanager via: 06 216 89 191