Omschrijving

Ben jij een ambitieuze, ervaren en energieke teammanager in de ouderenzorg die jouw team tot bloei laat komen én kennis heeft van bedrijfsvoering? Sta jij open voor veranderingen, nieuwe initiatieven en heb je een stevige persoonlijkheid? Dan ben jij de leidinggevende die wij per direct zoeken voor ons woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek in Huizen.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (32 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 55 min. €2.700,- en max. €4.286,- bruto (o.b.v. 36 uur per week);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding en fietsenplan. Fiets stuk? Cordaan vergoedt reparaties aan je fiets tot €80,- euro per jaar;
 • Een iPhone en Chromeboek van de zaak;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

Waar ga je werken?
Woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek biedt zorg voor ouderen aan in het centrum van Huizen. Naast Amsterdam is Cordaan dus ook actief in ´t Gooi. Het is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Medewerkers bij Cordaan voelen zich gewaardeerd om hun inzet, betrokkenheid en aandachtige zorg. Als teammanager ben jij de ambassadeur voor Cordaan en presenteert haar als een interessante werkgever.

Vereisten

Wie ben je?
In deze functie ben jij als leidinggevende hét aanspreekpunt voor jouw medewerkers op de PG afdeling (+/- 18 fte). Je bent mede verantwoordelijk voor de bedrijfsresultaten van je afdeling en de kwaliteit van zorg en je zorgt voor goede randvoorwaarden voor je team. Naast managementtaken staan luisteren en aandacht geven centraal. Goede zorg vraagt ook om zichtbaar leiderschap. Een belangrijke taak voor onze leidinggevenden is het stimuleren van de medewerkers in hun ontwikkeling en zorgen dat zij hun werk goed en met plezier kunnen doen.

Samen met de locatiemanager, de andere teammanager en teamleiders vorm je binnen De Marke De Meenthoek het managementteam. Als kloppend hart van de locatie is het belangrijk dat eigenaarschap, continu verbeteren en samenwerken de basis vormen waaruit gewerkt wordt. Cordaan biedt hiervoor een externe coach aan. Vol vertrouwen en met een fijne energie samen werken aan de opbouw en groei van een nieuw team!

Verder ben je:

 • In het bezit van een relevant hbo diploma (verpleegkundige diploma is een pré) en eventueel aanvullend een hbo management diploma (of bent bereid deze alsnog te volgen);
 • Je hebt relevante werkervaring in de ouderenzorg;
 • Je hebt ruime ervaring als leidinggevende en bent toe aan een volgende stap als teammanager;
 • Kennis en expertise van de zorgsector en ouderenzorg is een pré;
 • Je houdt ontwikkelingen op het vakgebied bij en verkent hierbij mogelijkheden / consequenties voor het team;
 • Je bent ondernemend en een echte verbinder: je bouwt netwerken op en onderhoudt deze, zowel binnen de locatie als met de locaties van Cordaan in Amsterdam. Verbinding met Cordaan vind je belangrijk
 • Je bent in staat de regie te voeren over veranderprocessen en je bent goed in het implementeren van interventies. Je hebt een helikopterview als het gaat om werkprocessen en werkstructuren;
 • Je hebt inzicht in het proces van cultuurveranderingen, weet hier effectief op in te spelen en je vertoont voorbeeldgedrag
 • Zelfstandigheid is vereist. Gevarieerde problemen met betrekking tot productie, kwaliteit, budget en personeel worden zoveel mogelijk zelfstandig opgelost. Initiatief is gewenst vanwege het initiëren en doen van verbetervoorstellen voor de teams en de locatie.

Wat ga je doen?
Als teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor de PG afdeling. Dit houdt in dat je verantwoording draagt voor zowel de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces als voor de bedrijfsvoering. Je geeft, door goed zichtbaar te zijn in het team, veel aandacht aan de medewerkers en je bent hun direct leidinggevende. Jij ziet wat er op de afdeling gebeurt en je hebt een belangrijke rol in het aansturen en coachen van de collega’s op de werkvloer. Naast het creëren van de juiste randvoorwaarden voor je medewerkers is verantwoordelijkheid voor de organisatie en goede uitvoering van werkprocessen en het naleven van de gestelde kaders (wet- en regelgeving, kwaliteitskaders en organisatiedoeleinden Cordaan breed) een doel wat bij je functie behoort. Je bewaakt de vitaliteit van jouw medewerkers (o.a. op het gebied van gezond roosteren en gezond en veilig werken) en denkt mee in mogelijkheden voor een gezonde inzet binnen het team. Tevens ben je verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren en bewaken van het HR-beleid. O.a. door het voeren van ontwikkelingsgesprekken en verzuimbegeleiding.

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Voor vakinhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature