Omschrijving

Voor onze locatie Het Spaarnhout in de Houthavens van Amsterdam zijn wij op zoek naar een teammanager. Als teammanager zorg je dat jouw medewerkers tot bloei komen door hen handvatten te geven waarmee ze hun zorgtalenten nog beter in kunnen zetten en ontwikkelen. Op die manier kunnen zij de zorg en aandacht bieden die de bewoners verdienen. We zijn op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die de ambitie heeft om een teammanager te worden. We bieden je in dat geval een ontwikkeltraject aan waarbij gekeken wordt naar jouw specifieke leer en ontwikkel behoefte.

Wat krijg je van ons?

 • Een contract voor 18 maanden (32 tot 36 uur per week);
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 50;
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan;
 • Een laptop en smartphone van de zaak;

Waar ga je werken?
In Het Spaarnhout, onze nieuwe kleinschalige woonzorgvoorziening in de Houthavens van Amsterdam, wonen 50 ouderen, verdeeld over 5 woongroepen met psychogeriatrische problematiek en 1 woongroep met somatische problematiek. Het is een duurzaam, modern huis. Zorgmedewerkers zijn integraal verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van de inwoners. Je kookt bijvoorbeeld samen met bewoners een lekkere maaltijd of maakt een ommetje met hen.

Vereisten

Wie ben je?
Je hebt HBO werk en denkniveau en bezit een HBO-diploma op verpleegkundig niveau of een andere relevante HBO-opleiding. Je hebt een gezonde hoeveelheid humor, bent een kei in netwerken en wordt vrolijk van analyseren; Het afnemen van een talentscan (inclusief cognitieve capaciteitentest op HBO- niveau) is een standaard onderdeel van de selectieprocedure.

Wat ga je doen?
Als teammanager ben je eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg die geleverd wordt aan onze bewoners, maar ook voor de financiële gezondheid van de afdeling. Hiertoe voer je onder andere de volgende taken uit:

 • Met je leiderschapsstijl inspireer je je werknemers en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, continue verbetering en samenwerking de basis is waaruit gewerkt wordt;
 • Op deze manier zorg jij dat je medewerkers kwalitatief goede zorg geven aan hun cliënten;
  Je stimuleert medewerkers door hen te raadplegen bij belangrijke beslissingen;
 • Je betrekt vrijwilligers, mantelzorgers en familie bij het leven van cliënten;
 • Je legt maandelijks verantwoording af bij de locatiemanager over (de cijfers m.b.t.) werving, medewerkerstevredenheid, verloop, financiën, etc.;
 • Je bent een zichtbare leider; je bent dagelijks aanwezig op de werkvloer.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online. Vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Gerrit Wammes (locatiemanager) via 06-27744680. Neem voor vragen over het sollicitatieproces contact op met Masih Wakil (recruiter) via 06-34165942.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature