Teammanager LVB+

Omschrijving

Cordaan LVB + support mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomend problematiek in Amsterdam. Dit doen we bij de mensen thuis en in woonvoorzieningen. We werken vanuit de kernwaarden van Cordaan VGZ, kleurrijk, vol lef, liefdevol en vakmensen. Op basis van ons meerjarenprogramma "je mag zijn wie je bent" streven we alleen de beste randvoorwaarden leveren voor onze medewerkers.

 

Wat ga je doen?
Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening, het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering.  Je geeft leiding, coacht en faciliteert de medewerkers van je teams. Je bent verantwoordelijk voor een veilige en inspirerende werkomgeving voor je collega’s en een veilige en ontwikkelingsgerichte woon- en leefomgeving voor onze cliënten. Je bent het gezicht en aanspreekpunt van je teams en individuele medewerkers en faciliteert hen zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen. Je biedt ruimte waar dat kan maar durft besluiten te nemen waar dat nodig is. Je hebt oog voor de talenten van je medewerkers en weet die te mobiliseren.  Je legt en onderhoudt contact met alle relevante partners op het gebied van zorg en welzijn. Intern werk je nauw samen met de andere managers, zorg domeinen en diensten van Cordaan. Daarnaast lever je een constructieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling binnen het domein en projecten die voortvloeien uit ons programma.

 

Waar ga je werken?
Je werkgebied is Amsterdam  Zuidoost. Je gaat daar leiding geven aan de teams Wenckebachweg, Parkhof LVB en Parkhof ambulant. 

Vereisten

Wie ben jij?

Je beschikt minimaal over een hbo diploma in een zorg-gerelateerde richting, aangevuld met een managementopleiding. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een managementfunctie in de zorg en je hebt ruime ervaring en kennis van het vakgebied LVB. Je bent een stevige en ambitieuze leidinggevende. Je bent verbindend, zichtbaar, denkt out of the box en je bent een goede coach. Ervaring met projectmanagement is een pré. Dit geldt ook voor ervaring met forensisch zorg en verslavingsproblematiek. 

 

Wat krijg je van ons? 
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is en de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:
• Een jaarcontract 36 uur per week met uitzicht op een vast contract
• Salaris conform CAO VGZ schaal FWG 60
• Uitstekende pensioenregeling
• Eindejaarsuitkering en vakantiegeld
• Scholingsmogelijkheden
• Reiskostenvergoeding conform cao en een fietsenplan 

 

Enthousiast?
Solliciteer direct online. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marcel Mucek (directeur GGZ & LVB+) via mmucek@cordaan.nl. Voor overige vragen kun je contact opnemen met de afdeling werving en behoud via 020- 8860444 of recruitment@cordaan.nl.