Teammanager ouderenzorg

Omschrijving

Wat ga je doen?

Voor  de locatie de Buitenhof zijn wij op zoek naar teammanager voor onze afdeling Dreef/Singel in Amsterdam. De Dreef/Singel wordt omgevormd tot een locatie voor Kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Het is de bedoeling dat bewoners zoveel mogelijk het leven leiden dat ze thuis gewend waren.

Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de verder ontwikkeling naar Kleinschalig wonen. Daarnaast ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering. Je geeft leiding aan ongeveer 25 fte medewerkers en creëert met hen een werkwijze waarbij kwaliteit en expertise tot hun recht komen. Je kunt verschillende leiderschapsstijlen toepassen, faciliteert, en borgt het persoonlijk begeleiderschap in de praktijk en zorgt voor een goede samenwerking binnen het team. Je werkt samen met de behandelaren en andere teammanagers binnen de locatie. Je zorgt daarbij voor een juiste balans tussen de kwaliteit van zorg en de beschikbare financiële middelen.

 

Waar ga je werken?

Zorgcentrum De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid, tegenover het Amstelpark. Het is een sfeervol, modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. De Buitenhof biedt woningen met zorg, begeleiding of verpleging voor ouderen. Op 'Ons Dorpsplein' op de begane grond zijn activiteiten voor bewoners van De Buitenhof waar ook buurtgenoten, familie en vrienden welkom zijn.  

Vereisten

Wie ben jij?

Je beschikt over minimaal een verpleegkundige niveau 4 diploma, en je hebt een afgeronde HBO

management opleiding. Tevens heb je ruime ervaring in het coördineren van zorg en het aansturen van een team.

Je bent een open, proactieve en ondernemende manager, gericht op mogelijkheden, kansen en

ontwikkelingen. Als leidinggevende ben je in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers. Je coacht je medewerkers zodat zij zich verder ontwikkelen en ondersteunt hen bij het ontwikkelen van hun wijze van communiceren. Je bent een sterke netwerker en kunt verbindingen leggen tussen mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond.

 

Wat krijg je van ons?  

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast contract
  • Salaris conform CAO VVT, deze functie is ingedeeld in FWG 55
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding
  • Fietsenplan

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen tussen 17.00 en 18.00 uur met Annemiek van Dullemen T: 06-46425161