Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, warme en proactieve teammanager. De Ottho Heldringstraat is een kleinschalig verpleeghuis in een multiculturele wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van deze Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Er zijn 12 woongroepen verdeeld over 5 etages. Op elke woongroep wonen er 6 cliënten.

Als manager stuur je op kwaliteit van zorg en zorgt voor goede randvoorwaarden voor de zorg professionals. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de financiële resultaten van de afdeling. Samen met de locatiemanager, ondersteunende diensten en de overige twee teammanagers vorm je het MT van de locatie. Je creëert samen met je medewerkers een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan onze cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH 18 cliënten) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg (somatisch 12 cliënten) nodig is.

Het zijn twee verschillende doelgroepen verdeeld over twee teams met in totaal 36 medewerkers. Je bent in staat om weerstand om te buigen naar positieve inspraak en bekend om verschillende communicatiestijlen in te zetten. We besteden veel aandacht aan een waardevolle dagbesteding. Jij bent hierin integraal verantwoordelijk voor het functioneren van jouw team(s). Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor kwaliteit van zorg, medewerkers en bedrijfsvoering, binnen de gestelde kwaliteitskaders. Zo maak jij het verschil voor onze cliënten en medewerkers.

Vereisten

 • Als manager ben je in staat om te zorgen voor een uitstekende bedrijfsvoering van je afdelingen. Daarnaast ben je in staat om voorwaarden te creëren zodat medewerkers tot bloei kunnen komen;
 • Als teammanager wordt van je verwacht dat je dichtbij en zichtbaar bent;

 • Je bevordert een multidisciplinaire samenwerking. Je durft besluiten te nemen en daadkrachtig op te treden, waarbij je mensen aanspreekt op hun eigen rol, taak en verantwoordelijkheden;

 • Je bent een ondernemende en proactieve manager die gericht is op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen;

 • Het is een vereiste dat je een hbo-opleiding hebt afgerond op het gebied van management/bedrijfsvoering.

  Wat krijg je van ons?
  Een leuke, boeiende en uitdagende functie, in een klein managementteam waarbij we elkaar uitdagen iedere dag weer het beste uit ons zelf te halen. Verder biedt Cordaan talloze mogelijkheden om jouw loopbaan tot bloei te laten komen. De FWG van de functie is conform CAO VVT. Afhankelijk van kennis en ervaring. In eerste instantie bieden wij een jaarcontract. De intentie is om dit na deze periode om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd.

  Enthousiast?
  Solliciteer dan direct online! Indien je vragen hebt over deze functie kun je contact opnemen met Louise Winter, locatiemanager via: 06 50 42 90 63. Mocht je vragen hebben over het proces, kun je contact opnemen met Masih Wakil, via 06 34 16 59 42.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature