Omschrijving

Wij zijn voor Woonzorgcentrum Buitenveldert op zoek naar een ervaren en oplossingsgerichte manager.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (28 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 55 (min. €2.621,- en max. €4.161,- bruto (o.b.v. 36 uur per week));
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wat ga je doen?

Als manager stuur je op kwaliteit van zorg en zorgt voor goede randvoorwaarden voor jouw medewerkers. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de financiële resultaten van de locatie. Je creëert samen met je medewerkers een warme woonomgeving waardoor er optimale zorg geleverd kan worden aan onze 52 bewoners, die in meer of mindere mate complexe zorg nodig hebben.

Je bent positief ingesteld en communicatief zeer vaardig. Ons welzijnsteam heeft veel aandacht voor een waardevolle dagbesteding. Jij bent integraal verantwoordelijk voor het functioneren van jouw team (35fte). Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor kwaliteit van zorg, medewerkers en bedrijfsvoering, binnen de gestelde kwaliteitskaders. Zo maak jij het verschil voor onze bewoners en medewerkers.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Als manager ben je in staat om te zorgen voor een uitstekende aansturing van het team. Daarnaast ben je in staat om voorwaarden te creëren zodat medewerkers tot bloei kunnen komen
 • Je bevordert een multidisciplinaire samenwerking. Je durft besluiten te nemen en daadkrachtig op te treden, waarbij je mensen aanspreekt op hun eigen rol, taak en verantwoordelijkheden;
 • Als teammanager wordt van je verwacht dat je dichtbij en zichtbaar bent;
 • Je bent een ervaren, integere, oplossingsgerichte manager die zich focust op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen;
 • Het is een vereiste dat je een hbo-opleiding hebt afgerond op het gebied van management/bedrijfsvoering. Heb je daarnaast een zorgachtergrond, dan is dat een pre!

Waar ga je werken?

Woonzorgcentrum Buitenveldert is een modern woon- en zorgcentrum voor ouderen in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. De locatie bestaat uit 3 afdelingen, waarvan 2 somatisch en een open psycho-geriatrisch. Er werkt een gemotiveerd, zelfstandig en gastvrij team dat onze bewoners een zo prettig mogelijk verblijf bezorgt. 

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Nanette Quik- Wingers (Locatiemanager) via: 06 11 62 00 86. Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, kun je contact opnemen met Esther Elfering (recruiter) via eelfering@cordaan.nl

Een assessment is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Solliciteren is mogelijk tot 16 aug.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature