Omschrijving

Gaat jouw hart sneller kloppen als het gaat om het vormen van een nieuw managementteam? Woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek in Huizen zoekt twee bevlogen teammanagers die samen met de locatiemanager en andere leidinggevenden willen investeren in de opbouw van een nieuw leidinggevend team. Cordaan is een organisatie waar medewerkers met kennis en kracht samenkomen en vanuit hun passie en betrokkenheid er alles aandoen om de beste zorg te bieden aan onze cliënten!

Wie ben je?
In deze functie ben jij als leidinggevende hét aanspreekpunt voor jouw medewerkers op de afdeling PG (+/- 23 fte) of Somatiek (14 fte). Je bent mede verantwoordelijk voor de bedrijfsresultaten van je afdeling en de kwaliteit van zorg en je zorgt voor goede randvoorwaarden voor je team. Naast managementtaken staan luisteren en aandacht geven centraal. Goede zorg vraagt ook om zichtbaar leiderschap. Een belangrijke taak voor onze leidinggevenden is het stimuleren van de medewerkers in hun ontwikkeling en zorgen dat zij hun werk goed en met plezier kunnen doen.

Samen met de locatiemanager, de andere teammanager en teamleiders vorm je binnen De Marke De Meenthoek het managementteam. Eigenaarschap, continu verbeteren en samenwerken vormen de basis waaruit gewerkt wordt. Cordaan biedt hiervoor een externe coach aan. Vol vertrouwen en met energie samen werken aan de opbouw en groei van een nieuw team!

Verder ben je:

 • In het bezit van een afgeronde hbo opleiding en eventueel aanvullend een hbo management diploma (of bent bereid deze alsnog te volgen);
 • Je hebt relevante werkervaring in de ouderenzorg;
 • Je hebt ervaring als leidinggevende en bent toe aan een volgende stap als teammanager;
 • Je bent ondernemend en een echte verbinder: je bouwt netwerken op en onderhoudt deze, zowel binnen de locatie als met de locaties van Cordaan in Amsterdam. Verbinding met Cordaan vind je belangrijk;
 • Je hebt een helikopterview als het gaat om werkprocessen en werkstructuren;
 • Je hebt inzicht in het proces van cultuurveranderingen, weet hier effectief op in te spelen en je vertoont voorbeeldgedrag;
 • Zelfstandigheid is vereist. Gevarieerde problemen met betrekking tot productie, kwaliteit, budget en personeel worden zoveel mogelijk zelfstandig opgelost. Initiatief is gewenst vanwege het initiëren en doen van verbetervoorstellen voor de teams en de locatie.

Vereisten

Waar ga je werken?
Woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek biedt zorg voor ouderen aan in het centrum van Huizen. Naast Amsterdam is Cordaan dus ook actief in ´t Gooi. Het is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Medewerkers bij Cordaan voelen zich gewaardeerd om hun inzet, betrokkenheid en aandachtige zorg. Als teammanager ben jij de ambassadeur voor Cordaan en presenteert haar als een interessante werkgever.

Wat ga je doen?
Als teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor een zorgafdeling (PG of Somatiek). Dit houdt in dat je verantwoording draagt voor zowel de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces als voor de bedrijfsvoering. Je geeft, door goed zichtbaar te zijn in het team, veel aandacht aan de medewerkers en je bent hun direct leidinggevende. Jij ziet wat er op de afdeling gebeurt en je hebt een belangrijke rol in het aansturen van de collega’s op de werkvloer. Jij bent het aanspreekpunt van de afdeling; voor je medewerkers, de cliënten en hun naasten. Tevens vorm je de schakel tussen de werkvloer en de locatiemanager.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (32 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 55 min. €2.621,- en max. €4.161,- bruto (o.b.v. 36 uur per week);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?
Mocht je meer willen weten of wil je de sfeer eens komen proeven in De Marke De Meenthoek; je bent van harte welkom voor een kop koffie en een informele kennismaking.
Herken je jezelf gelijk in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Voor vakinhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag, het afnemen van een referentie en een assessment zijn onderdelen van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature