Omschrijving

Voor onze ouderenzorg locatie De Die in Amsterdam Noord zoeken wij voor onze afdeling met oudere GGZ-cliënten met duale problematiek (psychiatrie & somatische aandoening) een kwaliteits- en klantgerichte solide teammanager. De teammanager is integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, het personeelsbeleid en de bedrijfsvoering. Ben jij er klaar voor?


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (32 tot 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform CAO VVT, in FWG 55 min. €3.418,- en max. €4.906,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • Een fietsplan en een reiskostenvergoeding á € 0,17 per km.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je persoonlijk en professioneel verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Wat ga je doen?
Je geeft leiding, coacht, faciliteert de medewerkers van het team en ontwikkelt en borgt het persoonlijk leiderschap. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige omgeving voor de cliënt en de medewerkers en je doet dit vanuit de visie van Cordaan: een goed leven voor de cliënt, mooi werk voor de medewerkers en een gezonde bedrijfsvoering. Hierbij ben je helder in het waarom, stuur je op het wat, coach je op het hoe en draag je zorg voor continu verbeteren en het vieren van successen.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo opleiding als zorgprofessional, bijvoorbeeld als verpleegkundige of paramedicus, bij voorkeur aangevuld met een hbo managementopleiding (of bent bereid deze alsnog te halen);
  • Je hebt kennis en ervaring met ouderenpsychiatrie en bent een ervaren manager binnen de GGZ en/of V&V Je hebt een visie op de doelgroep en weet deze samen met het team te vertalen naar methodisch handelen;
  • Je hebt kennis van zorg- en veranderprocessen en ervaring met het aansturen van een team in een veranderende cultuur en omgeving.

De Die staat de komende jaren voor een uitdaging op het gebied van veranderend leiderschap in een dynamische en multiculturele omgeving. Dit vraagt om een stevige persoonlijkheid die zowel kan verbinden als los kan laten. Je bent een ondernemende manager met een blik naar buiten. Je bent gericht op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen. Je kunt je visie concreet maken en vertalen naar het werkveld in werkprocessen in de vorm van coachend leiderschap.

Je maakt verbinding met Cordaans visie over mens, zorg- en dienstverlening. Je draagt de Cordaan cultuur uit en vertoont voorbeeldgedrag. Als leidinggevende draag jij jouw expertise over en bevorder je de samenwerking en het teamwork. Je kunt verbindingen leggen tussen mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond.


Waar ga je werken?
Verpleeghuis de Die ligt in Amsterdam-Noord. De Die is in ontwikkeling met betrekking tot gastvrijheid en heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag en excellente zorg- en dienstverlening te bieden in een gastvrije ambiance. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. De Die is  bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie.  Reageren kan tot en met maandag 5 augustus.   

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Annemiek Hendriks (domeinmanager) ahendriks@cordaan.nl via 06-4642 5161. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature