Omschrijving

Voor onze locatie Beth Shalom in Amsterdam Buitenveldert zijn wij per direct opzoek naar een teammanager voor een somatische afdeling. Ben jij een gedreven teammanager én lijkt het je interessant om te werken op een unieke locatie met de Joodse cultuur? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie, in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast krijg je;

 • Een jaarcontract (28 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 55 min. €3.418,- en max. €4.906,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform cao VVT;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.


Wat ga je doen?
Als teammanager voor de somatische zorg in Beth Shalom ben jij hét aanspreekpunt voor jouw medewerkers. Je creëert een sfeer waarin ontwikkelen, het continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt. Je zorgt ervoor dat de medewerkers in je team aandacht krijgen en zich gesteund en gestimuleerd voelen bij het uitoefen van hun vak. Zodat zij hun vak met plezier uitoefenen en tot bloei kunnen komen. En verder:

 • Zorg je voor een stabiel en gezond basisrooster en stimuleer je de inzetbaarheid van de medewerkers;
 • Zorg je ervoor dat er in het team een prettige werksfeer heerst, dat afspraken worden nageleefd en dat er een duidelijke overlegstructuur is;
 • Zorg je ervoor dat bewoners en hun naasten kwaliteit van zorg ervaren;
 • Werk je nauw samen met alle andere disciplines in huis.

Vereisten

Wie ben jij?
Jij bent een teammanager die het een uitdaging vindt om in deze bijzondere omgeving aan de slag te gaan en samen met ons te werken aan verdere verbetering en ontwikkeling van de medewerkers en van de dagelijkse zorg. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken en samen te werken met cliënten, hun naasten en medewerkers (multidisciplinair). Uiteraard hoort het sturen op een gezonde bedrijfsvoering er ook bij. Je bent een teamspeler en begrijpt dat het succes van de afdeling mede afhangt van de samenwerking met je collega’s in het managementteam. En verder:

 • Ben je in het bezit van een relevant zorgdiploma op hbo-niveau, bij voorkeur verpleegkundige;
 • Heb je een hbo-management diploma (of je bent bereid deze te volgen);
 • Heb je ervaring als leidinggevende en ben je toe aan een volgende stap als teammanager;
 • Heb je kennis van en affiniteit met de zorgsector, bij voorkeur in de ouderenzorg.

Waar ga je werken?

Beth Shalom staat voor warmte, veiligheid en geborgenheid. Dit geven we samen met alle medewerkers met plezier vorm. De joodse identiteit van Beth Shalom is duidelijk zichtbaar. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Deze dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten dat in onze koosjere keuken elke dag vers wordt bereid volgens de joodse voedingsvoorschriften.

In Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over vier etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen Beth Shalom is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd. Verder is er ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en heeft LEV (JMW).

Het managementteam waar je deel van uit gaat maken wordt gevormd door de domeinmanager, de andere teammanagers, de leercoach en de kwaliteitsverpleegkundige. Beth Shalom is een huis met Nesjomme!

Enthousiast?
Ben jij de teammanager ouderenzorg die wij zoeken? Solliciteer dan direct online! Reageren kan tot en met donderdag 11 juli.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak. 

Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Marion Hoitink (locatiemanager) via mhoitink@cordaan.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter ) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289. Het sollicitatieproces zal bestaan uit twee gespreksrondes en een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Sollicitatievoorwaarden 
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature