Omschrijving

Wij zijn voor onze locatie De Boeg in Amsterdam West op zoek naar een ervaren en daadkrachtige teammanager!

Wat ga je doen?

Als teammanager stuur je op kwaliteit van zorg en zorg je voor goede randvoorwaarden voor jouw medewerkers. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de financiële resultaten van de locatie. Je creëert samen met je medewerkers (25 fte) een warme woonomgeving waardoor er optimale zorg geleverd kan worden aan onze bewoners, die in meer of mindere mate complexe zorg nodig hebben. Je bent positief ingesteld en communicatief zeer vaardig. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor kwaliteit van zorg, medewerkers en bedrijfsvoering, binnen de gestelde kwaliteitskaders. Zo maak jij het verschil voor onze bewoners en medewerkers.

Woonzorgcentrum de Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Als teammanager ben je in staat om te zorgen voor een uitstekende aansturing van het team. Daarnaast ben je in staat om voorwaarden te creëren zodat medewerkers tot bloei kunnen komen;
 • Je bevordert een multidisciplinaire samenwerking. Je durft besluiten te nemen en daadkrachtig op te treden, waarbij je mensen aanspreekt op hun eigen rol, taak en verantwoordelijkheden;
 • Als teammanager wordt van je verwacht dat je dichtbij en zichtbaar bent;
 • Je bent een ervaren, integere, oplossingsgerichte teammanager die zich focust op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen;
 • Het is een vereiste dat je een hbo-opleiding hebt afgerond. Heb je daarnaast een zorgachtergrond of een opleiding op het gebied van management/bedrijfsvoering, dan is dat een pre!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 55 (min. €2.700,- en max. €4.286,- bruto (o.b.v. 36 uur per week));
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Ruby Groot (Locatiemanager) via: 06 11 70 12 78. Mocht je vragen hebben over het sollicitatieproces, kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (Recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.

Een assessment is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature