Teammanager - Ouderenzorg - De Diem

Omschrijving

Ben jij een betrokken, energieke teammanager die jouw team tot bloei laat komen?  Vind je het fijn om midden in het team te staan en hun dagelijks te ondersteunen, coachen en mee te nemen in de ontwikkelingen?

Zorg jij dat de zorg die wij in De Diem bieden van hoog niveau is? Dan zijn wij op zoek naar jou? 

 

Wat ga je doen?

Als teammanager stuur je op een fijn, evenwichtig werkklimaat en bedrijfsvoering, waarbij kwaliteit van zorg en financiën goed op elkaar afgestemd zijn. Met je leiderschapsstijl inspireer je je werknemers en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, continue verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt. Je bent meewerkend in het team om zo de kwaliteitskaders goed te monitoren en het team verder te ontwikkelen. Je stimuleert medewerkers door hen te raadplegen bij belangrijke beslissingen en hen mee te nemen bij ontwikkelingen en beleid. Je waarborgt de financiële gezondheid van je afdelingen, zorgt voor een verantwoord rooster en een gebalanceerde formatie. Hiervan leg je regelmatig verslag. Tevens voer je verzuimgesprekken met eventuele ondersteuning van een verzuimadviseur.

 

Waar ga je werken?

Verpleeghuis De Diem ligt in het centrum van Diemen. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus. Er is een afdeling Psychogeriatrie waar 22 mensen in verschillende fases van dementie wonen. In de omgang met onze bewoners werken wij volgens de drie domeinen van de sociale benadering en leveren wij belevingsgerichte zorg: wij denken in mogelijkheden. Samen met je team maak jullie het verschil in de zorg. Hiernaast bieden wij in de regio Amsterdam en Diemen een crisisbed voor mensen met een acute vraag.

 

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een zorg gerelateerde opleiding (minimaal verzorgende IG en/of verpleegkundige).
  • Je bent bereid om je zelf verder te ontwikkelen door het volgen van opleidingen.
  • Werkervaring als teammanager is mooi meegenomen maar is niet per definitie een pré.
  • Wel heb je al ervaring in de ouderenzorg.

Wat krijg je van ons?

 

Een uitdagende baan, waarin je onderdeel uit maakt van het managementteam, bestaande uit managers van andere locaties. Verder krijg je:

  • Een jaarcontract (32 - 36 uur per week) met uitzicht op een vast contract.
  • Salaris conform CAO VVT, in FWG 55 min. €2.533,- en max. €4.021,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.).
  • Uitstekende pensioenregeling.
  • Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarinkomen.
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
  • Een iPhone en Chromebook van de zaak.

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij je Cv en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Rob Ebbeling (locatiemanager) via 06-27652076. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.