Omschrijving

Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Diemen-Zuid. Voor deze mooie locatie zijn wij op zoek naar een teammanager ouderenzorg. Ben jij die teammanager ouderenzorg die zijn medewerkers graag oprechte aandacht geeft én een sfeer creëert waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerken de basis is? Heb je al enige leidinggevende ervaring in de zorg en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat krijg je van ons?

  • Een jaarcontract (32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €3.418,00 en max. €4.906,00 bruto (o.b.v. 36 uur per week);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Bij Cordaan vinden we het belangrijk dat jij jezelf kan zijn en je verder kan ontwikkelen. Bijvoorbeeld door gerichte trainingen, cursussen en scholing via onder andere Good Habitz. En heb je het heel erg naar je zin bij ons? Voor het aandragen van een nieuwe collega ontvang je een bonus van €250,00 netto.

Wat ga je doen?
Als teammanager ouderenzorg ben je verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering binnen je team en de kwaliteit van zorg. Je geeft je medewerkers oprechte aandacht en stimuleert hen het beste uit zichzelf te halen. Je ondersteunt zowel het team als de individuele teamleden en begeleidt hen in hun ontwikkeling naar professionaliteit en het nemen van eigenaarschap. Je inspireert je teams met je vakinhoudelijke kennis en creëert een sfeer waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerken de basis is waar vanuit gewerkt wordt. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met je collega-teammanagers, de behandelaren en het team welzijn. 

Vereisten

Wie ben je? 
Je bent een teammanager ouderenzorg die oog heeft voor zowel de professionele als de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers. Je bent in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met de bewoners, familieleden, mantelzorgers en medewerkers. Verder:

  • Ben je in het bezit van een relevant hbo-diploma in de zorg en een eventueel een hbo-management diploma (of bent bereid deze te volgen);
  • Heb je minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende en ben je toe aan een volgende stap als teammanager; 
  • Heb je kennis en expertise van de zorgsector, bij voorkeur in de ouderenzorg;
  • Heb je goede communicatieve vaardigheden.

Waar ga je werken?
Berkenstede is een grootschalige woonlocatie in Diemen Zuid. Het is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum bestaande uit vier woontorens, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' vind je een Grand Café, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen.Het welzijn van onze bewoners vinden wij belangrijk, er worden daarom veel activiteiten georganiseerd.

Je wordt de teammananager van bloementoren 1 t/m 3. Op twee afdelingen wonen mensen met een somatische aandoening. De derde afdeling is onlangs overgegaan van somatiek naar open PG. We gaan deze afdeling met behulp van innovaties en technologie toekomstbestendig maken.Zo implementeren we leefcirkels zodat onze bewoners meer vrijheid en leefplezier ervaren. 

De uitdagingen waar jij als teammanager ouderenzorg voor komt te staan, ga je niet alleen aan. Samen met 5 andere leden van het MT en het (para)medisch team zorgen wij voor een prettige woon- en werkomgeving voor onze bewoners en medewerkers.

Enthousiast?
Ben jij de teammanager ouderenzorg die wij zoeken, solliciteer dan direct online! Reageren kan tot en met donderdag 27 juni. 

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestigingsmail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check nog even je ongewenste postvak.

Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Nanette Quik (domeinmanager) via 06-11620086. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marloes Alteveer (recruiter ) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289.

Sollicitatievoorwaarden 
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature