Teammanager – Somatiek en PG – De Gooyer

Omschrijving

Voor ons gezellige verzorgings- en verpleeghuis genaamde De Gooyer aan de Dappermarkt zijn wij per direct op zoek naar een teammanager voor de afdelingen somatiek en PG. Lees je mee?

  

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde niveau 4 / 5 bij voorkeur aangevuld met een HBO managementopleiding. Als leidinggevende ben je in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen in de zorg door verbinding te maken met cliënten, familieleden en medewerkers. Je bent een open, pro-actieve en ondernemende teammanager die gericht is op mogelijkheden, kansen en ontwikkelingen. Je bent in staat om in korte tijd relaties op te bouwen en een coachende en leidinggevende rol te pakken. Je bent een sterke netwerker en kunt verbindingen leggen tussen mensen met uiteenlopende werkstijlen vanuit een multiculturele achtergrond.

Je beschikt over de volgende competenties:

 • Zelfkennis; in staat zijn tot zelfreflectie
 • Lef; durf je kwetsbaar op te stellen
 • Vertrouwen; in jezelf en de ander
 • Communiceren; zoeken naar de kracht van het team door goed te luisteren en niet te veel in te willen vullen
 • Motiveren; mensen mee nemen naar een gezamenlijk doel

Waar ga je werken?

Aan de Dappermarkt ligt verzorgings- en verpleeghuis De Gooyer. Binnen De Gooyer wonen 52 V&V cliënten en 32 VGZ cliënten. Als teammanager zal jij verantwoordelijk zijn voor de afdelingen somatiek en PG. De Gooyer heeft een echte buurtfunctie, ’s morgens komen buurt bewoners langs voor een kopje koffie en ’s middags voor een drankje en een praatje. Dit maakt De Gooyer tot een gezellige en afwisselende plek om te werken. Op de 1ste etage van De Gooyer bevindt zicht de PG afdeling. Hier wonen 14 bewoners met dementie. Men heeft hier een eigen kamer, eigen sanitair en een gezamenlijke woonkamer.

Op de 4de etage bevindt zich de somatische afdeling. Hier wonen 12 bewoners met uit een lopende somatische ziektebeelden. Ook hier heeft iedereen een eigen kamer, sanitair en een gezamenlijke woonkamer.
 

Vereisten

Wat vragen we van jou?

Als teammanager ben je integraal verantwoordelijk voor de afdeling somatiek & PG. Dit houdt in dat je verantwoording draagt voor zowel de kwaliteit en uitvoering van het zorgproces als voor de bedrijfsvoering. Je geeft door aanwezig te zijn in het team veel aandacht aan de medewerkers en bent hun direct leidinggevende. Samen met het team creëer je een werkwijze die voorziet in zowel een huiselijke sfeer op de afdeling als in een deskundige zorgverlening aan onze cliënten. Daarnaast geef je vakinhoudelijke coaching en zie je proactief toe op het voldoen aan kwaliteitseisen. Je zorgt daarbij voor een juiste balans tussen de kwaliteit van zorg en de beschikbare financiële middelen. Tevens vorm je de schakel tussen de werkvloer en de locatiemanager. Als teammanager ondersteun je zowel het team als de individuele teamleden en begeleidt hen in hun ontwikkeling naar professionaliteit en het nemen van eigenaarschap. Zorgdragen voor respect voor elkaar in het team. Met je leiderschapsstijl inspireer je de teams en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, het continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (28 - 32 uur per week) met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 55 min. €2.533,- en max. €4.021,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarinkomen
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Nanette Quik (Locatiemanager) via 06-11620086. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Reageren kan tot woensdag 8 mei 2019.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 15 mei in de middag.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.