Teammanager Zorg - Amsterdam Zuid

Omschrijving

Ben jij een betrokken, energieke teamleider in de zorg die jouw team tot bloei laat komen én kennis heeft van bedrijfsvoering? Zorg jij dat de zorg die wij bieden van hoog niveau is? Voor een ouderenzorg locatie in Amsterdam Zuid zijn we op zoek naar een nieuwe teamleider zorg voor de afdeling Psychogeriatrie op de locatie De Buitenhof of Beth Shalom.


Wat ga je doen?

Als teamleider ben je integraal verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor een evenwichtig werkklimaat en bedrijfsvoering, waarbij de kwaliteit van zorg en financiën goed op elkaar afgestemd zijn. Je hebt aandacht voor de medewerkers op de werkvloer en zorgt voor een verantwoord rooster en een gebalanceerde formatie. Met je leiderschapsstijl inspireer je medewerkers en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen, continu verbeteren en samenwerken de basis is waaruit gewerkt wordt. Daarnaast geef je vakinhoudelijke coaching en optimaliseer en bewaak je processen om de kwaliteit van zorg te waarborgen. Tevens vorm je de schakel tussen de werkvloer en de locatiemanager.


Waar ga je werken?

Wij zoeken teamleiders voor de locatie De Buitenhof of Beth Shalom. 

 

Zorgcentrum De Buitenhof is een groot woon-, zorg- en dienstencentrum en ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid, tegenover het Amstelpark. Het is een sfeervol, modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven met alle ondersteunende diensten onder een dak om de bewoners te faciliteren.

Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. Wij hebben aandacht voor de Joodse identiteit. Onze bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek. Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma verpleegkunde niveau 4 of 5 bij voorkeur aangevuld met een hbo managementopleiding.
 • Uit je cv blijkt dat je hbo denk- en werkniveau hebt.
 • Werkervaring als teammanager is een pré.
 • Je hebt ervaring in de ouderenzorg.

Wat krijg je van ons? 

 We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een uitdagende baan, waarin je onderdeel wordt van een hecht managementteam.
 • Een parttime of fulltime jaarcontract voor 32-36 uur met uitzicht op een vast contract.
 • Salaris conform CAO VVT, afhankelijk van kennis en ervaring. In FWG 55 min. €2.533,- en max. €4.021,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.) 
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Een iPhone en Chromebook van de zaak. 
 • Scholingsmogelijkheden

Enthousiast?

Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Neem bij vragen over de functie contact op met Annemiek van Dullemen via 06-46425161. 

 Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.