Teammanager Zorg - d'Oude Raai / Riekerhof

Omschrijving

Ben jij een betrokken, energieke en ervaren teammanager die jouw team tot bloei laat komen én kennis heeft van (psychogeriatrische) zorg en bedrijfsvoering? Zorg jij dat de zorg die wij bieden van hoog niveau is? Onder de V&V van Cordaan vallen een viertal verpleeghuizen in Zuid: de Buitenhof, Beth Shalom, Huize Buitenveldert en d’Oude Raai. Wij zoeken momenteel per direct een teammanager voor d'Oude Raai/ De Riekerhof voor 32 - 36 uur per week.
 

In d'Oude/Raai/ De Riekerhof wonen ouderen met zowel psychogeriatrische als somatische problematiek. Ons woon-zorgcentrum d'Oude Raai wordt op dit moment gerenoveerd en omgetoverd tot een mooi, modern gebouw. Daarom zijn de bewoners en de medewerkers tijdelijk verhuisd naar De Riekerhof in Amsterdam West.
In deze functie van teammanager zul je onder andere een grote rol gaan spelen in de terugverhuizing van de bewoners en medewerkers naar het nieuwe d'Oude Raai. Dit zal in het voorjaar van 2021 gaan plaatsvinden. Voor jou een leuke kans en een mooie uitdaging om zowel de bewoners als de medewerkers te begeleiden in deze verhuizing naar een nieuw, mooi pand!

De verhuizing is niet de enige verandering voor de medewerkers en bewoners van d'Oude Raai. Er zal namelijk een transitie gaan plaatsvinden naar verpleeghuiszorg. De zorgvraag van de bewoners, doelgroep pg en somatiek, zullen hiermee zwaarder worden. Van jou wordt verwacht dat je draagvlak kan creëren voor deze veranderingen in de zorg door verbinding te maken met bewoners, familieleden en medewerkers. Je bent een open, betrokken en energieke manager die een coachende en leidinggevende rol kan pakken. Je stuurt op een fijn, evenwichtig werkklimaat en bedrijfsvoering, waarbij kwaliteit van zorg en financiën goed op elkaar afgestemd zijn. Met je leiderschapsstijl coach en inspireer je je medewerkers en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken de basis is vanwaaruit gewerkt wordt.

Verder zorg je o.a. voor een verantwoord rooster en een gebalanceerde formatie, voer je verzuimgesprekken en lever je een bijdrage aan afdelingsoverstijgende projecten.


Waar ga je werken?

- De Riekerhof is een sfeervol en gezellig woon- en zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West: Johan Jongkindstraat 3. Dit wordt je tijdelijke locatie tot het voorjaar van 2021.

- Woon-zorgcentrum d'Oude Raai staat in één van de gezelligste buurten van Amsterdam. d'Oude Raai is gelegen aan de Ferdinand Bolstraat naast het Okurahotel. Het ligt op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een zorggerelateerde opleiding (verpleegkundige of een para-medische opleiding) en een afgeronde hbo-managementopleiding;
 • Je hebt werkervaring als teammanager in de ouderenzorg;
 • Je hebt affiniteit met pg zorg;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent betrokken en open en je hebt een coachende, stimulerende leiderschapsstijl.


Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving en vanaf 2021 in een nieuw, modern gebouw;
 • Een parttime of fulltime jaarcontract voor 32 - 36 uur met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 55 min. €2.533,- en max. €4.021,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8.33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Een iPhone en Chromebook van de zaak.


Enthousiast?
Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Je kunt tot en met vrijdag 28 februari solliciteren.
Neem bij vragen over de functie contact op met Sabrine van Amstel (HR adviseur) via 0613112646 of svanamstel@cordaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature