Teammanager Zorg - nieuwe locatie d'Oude Raai

Omschrijving

Wij zoeken een betrokken, energieke en ervaren een teammanager voor De Oude Raai.
Je vindt het een uitdaging om op te starten in de recent verbouwde locatie De Oude Raai. De komende verhuizing heeft veel impact op bewoners en medewerkers en jij kan er voor zorgdragen dat dit op een prettige wijze verloopt. Je bent in staat om met het team de transitie te maken naar complexe zorg én je hebt zelf kennis van somatische en psychogeriatrische zorg en bedrijfsvoering?

De Oude Raai valt onder de V&V van Cordaan samen met een drietal andere verpleeghuizen in het domein Zuid: de Buitenhof, Beth Shalom, Huize Buitenveldert.

Wat krijg je van ons?

  • Een uitdagende baan in een dynamische werkomgeving en vanaf 2021 in een nieuw, modern gebouw;
  • Een parttime jaarcontract voor 32 uur met uitzicht op een vast contract;
  • Salaris conform cao VVT in FWG 55 min. €2.621,- en max. €4.161,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering 8.33% van het bruto jaarinkomen;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
  • Een iPhone en Chromebook van de zaak.

Wat ga je doen?
In de functie van teammanager zorg speel jij onder andere een grote rol in de terug verhuizing van de bewoners en medewerkers naar het nieuwe d'Oude Raai. Dit zal in januari 2021 gaan plaatsvinden. Voor jou een leuke kans en een mooie uitdaging om zowel de bewoners als de medewerkers te begeleiden in deze verhuizing naar een nieuw, mooi pand! Naast de verhuizing is er aandacht nodig voor verandering van werken met een zwaardere doelgroep. Van jou wordt verwacht dat je draagvlak kan creëren bij medewerkers voor deze veranderingen door verbinding te maken met bewoners, familieleden en medewerkers. Je bent een open, betrokken en energieke manager die een coachende wijze leiding geeft. Je stuurt op een fijn, evenwichtig werkklimaat en bedrijfsvoering, waarbij kwaliteit van zorg en financiën goed op elkaar afgestemd zijn. Met je leiderschapsstijl coach en inspireer je je medewerkers en creëer je een sfeer waarin ontwikkelen en samenwerken de basis is van waaruit gewerkt wordt. Met deze leiderschapsstijl willen wij onze medewerkers tot bloei laten komen.

Waar ga je werken?
Woonzorgcentrum d'Oude Raai staat in één van de gezelligste buurten van Amsterdam. d'Oude Raai is gelegen aan de Ferdinand Bolstraat naast het Okurahotel. Het ligt op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een zorggerelateerde opleiding (verpleegkundige of een para-medische opleiding) en een afgeronde hbo-managementopleiding;
  • Je hebt werkervaring als teammanager in de ouderenzorg;
  • Je staat stevig in je schoenen, bent betrokken en open en je hebt een coachende, stimulerende leiderschapsstijl.

Enthousiast?
Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Neem bij vragen over de functie contact op met Conny Witteman, locatiemanager De Oude Raai via telefoonnummer 020-5186000. Neem voor vragen over het sollicitatieproces contact op met Esther Elfering (recruiter) via 06-11714526.
Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature