Teammanager Zorgeloos Thuis

Omschrijving

Cordaan Zorgeloos Thuis zit volop in de ontwikkelingsfase! Nieuwe initiatieven, samen vorm geven aan de toekomst, zijn begrippen die erg op Zorgeloos Thuis van toepassing zijn. Voor onze teams,  momenteel twee in Noord en een team in de Pijp, zijn wij zoek naar een enthousiaste teammanager die samen met ons gaat werken aan deze  ontwikkelingen. Je staat met de voeten in de klei, je leert ‘on the job’ en pakt alles op, gewoon omdat het moet gebeuren.

Werken in het Verpleeghuis thuis! Zorgeloos thuis staat voor meer dan zorg alleen. Het Zorgeloos thuis team staat voor maatwerk, welzijn in beeld en aandacht voor het netwerk om te komen tot de optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven. Want thuis in de eigen vertrouwde omgeving, is voor iedereen de fijnste plek om oud te worden.

Wat ga je doen?

In deze functie ben jij als leidinggevende hét aanspreekpunt voor jouw medewerkers in de Zorgeloos Thuis teams. Je stuurt op een gezonde bedrijfsvoering en maakt de vertaalslag van KPI’s naar praktische interventies die passen bij jouw teams. Naast managementtaken staan luisteren en aandacht geven centraal. Je hebt oog voor zowel de professionele als persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Je vindt het leuk om medewerkers en het team te coachen en draagt zo bij aan het leveren van optimale zorg en een fijne werkomgeving van de teams. Daarnaast werk je nauw samen met de wijkverpleegkundigen om constant de beste zorg te leveren en continuïteit van zorg te waarborgen.

Als teammanager geef je leiding aan vijf teams. In deze teams werken ongeveer 12 medewerkers waarvan een WLZ-verpleegkundige, clientcoaches, verzorgenden C, verzorgenden IG en wijkhulpen om met elkaar samen om de zorg rondom de cliënt zo optimaal mogelijk te organiseren. Je ondersteunt de teams en bent zichtbaar voor je medewerkers. Je werkt nauw samen met de manager Zorgeloos Thuis, gezamenlijk vertalen jullie het strategisch beleid naar de teams.

Wat krijg je van ons?

• Een jaarcontract van 32 - 36 uur per week (fulltime) met uitzicht op verlenging;
• Een management development traject is onderdeel van jouw eerste jaar als teammanager;
• Salaris conform CAO VVT FWG 55 (min. €2.533,- en max. €4.021- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband);
• Voldoende loopbaankansen en opleidingsmogelijkheden;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
• Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
• Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;

Bij Cordaan kies je niet voor een baan, maar voor een loopbaan. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. De volgende stap? Die bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je loopbaan-coaching en een stimuleringsprijs voor eigen initiatief. Zodat jij tot bloei komt en de beste zorg kunt leveren in het dynamische Amsterdam, waar geen dag en geen cliënt hetzelfde is. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou & Cordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

• Je bent in het bezit van een HBO-diploma (bij voorkeur richting bedrijfskunde of zorg);
• Je bent in staat om in verschillende situaties tegenover verschillende mensen de juiste soort leiderschapsstijl toe te passen;
• Je bent zelfstandig, hebt een groot analytisch vermogen en gaat proactief te werk;
• Je heb ervaring met leidinggeven (of je bent een geboren leider);
• Je bent in staat om het beste uit mensen te halen en teams tot bloei te laten komen;
• Kennis en expertise van de zorgsector en de thuiszorg is een pré;
• Je bent digitaal vaardig en hebt goede kennis van Microsoft Officeprogramma’s;
• Uitstekende verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden;

Informatie & solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct online! De sluitingsdatum van deze vacature is
1 juni 2020. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Marloes Alteveer, telefonisch of via WhatsApp bereikbaar op 06-48430289. Of stuur een e-mail naar malteveer@cordaan.nl.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Een talentenscan is onderdeel van het sollicitatieproces.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature