Technisch Beheerder

Omschrijving

Wij zoeken binnen de afdeling Huisvesting van Cordaan een technisch beheerder om samen met acht collega’s de instandhouding van onze vastgoedportefeuille te waarborgen. Je hebt een technische achtergrond en voldoende ervaring op het gebied van beheer van gebouwen. Je bent verantwoordelijk voor een aantal van onze zorglocaties daar waar het gaat om veilig- en gezond gebruik en het voldoen aan wet en regelgeving. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid je te ontwikkelen op een bepaald aandachtsgebied. Zoals bijvoorbeeld; brandveiligheid, duurzaamheid of legionellabeheer.

 

Waar ga je werken?

Cordaan is één van de grootste zorgverleners in Amsterdam, waar jaarlijks zorg wordt verleend aan 20.000 mensen. De zorg wordt aangeboden vanuit 120 locaties en 60 zorgteams in alle wijken van Amsterdam en Diemen, maar ook in Huizen en Nieuw-Vennep. Bij Cordaan werken bijna 6.000 medewerkers en ruim 2.500 vrijwilligers samen om de best mogelijke zorg te bieden. De afdeling Huisvesting ondersteunt de cliënten en collega’s in de zorg en bestaat uit ca. 30 fte. Wij zijn als Cordaan Huisvesting verantwoordelijk voor het integrale vastgoedmanagement van de locaties en doen dat in 4 teams waaronder Technisch Beheer. De vastgoedportefeuille bevat zowel huur als eigendom met een aanschafwaarde van ruim €300 miljoen. De Raad van Bestuur van Cordaan en de ondersteunende diensten zijn gevestigd in het Havengebouw, vlakbij het Centraal Station Amsterdam.

 

Functie

Als lid van het team van Technisch beheer ben je integraal verantwoordelijk voor het technisch beheer van in gebruik genomen locaties en voert daarvoor de regie op het in stand houden en- brengen van bouwkundige en installatietechnische elementen. Meer specifiek betreft dit het beleid en de uitvoering van het planmatig-, preventief-, en correctief onderhoud en alle werkzaamheden in relatie tot de geldende wet- en regelgeving.

Het doel is gebouwen en installaties zodanig te laten functioneren dat die voldoen aan de vanuit het gebruik gestelde eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Dit binnen de wettelijke vereisten, vastgestelde (financiële) kaders en op een efficiënte manier tot stand gebracht.

Je werkt nauw samen met collega’s van de afdeling Huisvesting, van de zorg en overige ondersteunende diensten. Buiten Cordaan heb je te maken met leveranciers, adviseurs en woningcorporaties. Je rapporteert aan de manager Technisch Beheer.

Vereisten

Jouw kwaliteiten

Je beschikt over grondige kennis op het vakgebied van technisch beheer en bent gewend te werken op HBO werk- en denk niveau. Je zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de actuele wet en regelgeving. Je werkt zelfstandig en hebt het vermogen om de verbinding te leggen tussen Technisch Beheer, de overige teams van Huisvesting en de overige disciplines binnen Cordaan (o.a. Zorg, ICT, Facilitair, Financieel). De functie vereist het volledig inzicht hebben in de problematiek behorende tot het taakgebied en vraagt een grote mate van oplossend vermogen. Voor de functie is het van belang om zich in te kunnen leven in de kaders die de zorgverlening van kwetsbare cliënten met zich meebrengt. Je bent een teamspeler, ondernemend, proactief en daadkrachtig.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een contract voor een jaar, dat bij gebleken geschiktheid en “klik” kan leiden tot een vast dienstverband. De juiste kandidaat treedt voor 36 uur per week in dienst. Het salaris passende bij deze functie is gewogen in schaal 60 van de cao VVT. Daarnaast kent Cordaan prima secundaire arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de cao VVT waaronder een eindejaarsuitkering. Cordaan heeft een prettige werkomgeving en vindt het belangrijk dat mensen zich blijven ontwikkelen en tot bloei komen en daarom bieden wij ruime scholingsmogelijkheden.

 

Informatie & solliciteren

Wij zien jouw motivatiebrief en CV graag uiterlijk voor 20 november a.s. tegemoet. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Cordaan en vragen naar Wendy Wilms – van Beusekom, Management assistent Huisvesting op 020 435 6295 of wwilms@cordaan.nl.