Traineeship persoonlijk begeleider

Omschrijving

Je hebt je diploma net op zak, je bent trots en wil je kersverse kennis en kunde graag toepassen in de praktijk. Het enige waar je nog over twijfelt is de doelgroep. Ligt jouw hart meer binnen de geestelijke gezondheidszorg, jeugd of kom jij juist tot bloei binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg?
 

Bij Cordaan maak je tijdens een één-jarig traineeship kennis met het werken als persoonlijk begeleider met verschillende doelgroepen in de verstandelijk gehandicaptenzorg, jeugd en de geestelijke gezondheidszorg. We bieden je een uitgebreid programma van scholing en werk in drie of vier professionele teams. Je zult ervaren waar jouw talenten liggen, dat er een enorme variëteit is in de doelgroep en hoe jij verschil kunt maken voor mensen met een verstandelijke of geestelijke beperking. Cordaan heeft oog voor jouw toekomst en jij voor onze cliënten. Grijp dus je kans om je te ontwikkelen als persoonlijk begeleider.

 

Wat ga je doen?

Je start in deze dynamische functie in één van de teams van Cordaan GGZ, VGZ of jeugd.  Iedere 3 a 4 maanden ga je in een nieuw team en met een nieuwe doelgroep aan de slag. Je ondersteunt cliënten en andere betrokkenen en bent onderdeel van een enthousiast team dat jou goed kan begeleiden. Je hebt een ervaren 'buddy' en een coach die jou helpen met vragen over je werk en je ondersteunen in je professionele ontwikkeling. Je doet verdiepende vakkennis op tijdens traineedagen en workshops en deelt je ervaringen met andere trainees tijdens intervisiebijeenkomsten.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Een enthousiaste startende Hbo-er met een diploma in agogische richting ( bijv. Sph, Mwd of Hbo-V);
  • Je wilt nader kennismaken met de verschillende doelgroepen binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg en de geestelijke gezondheidszorg;
  • Je hebt nog geen of weinig werkervaring maar je bent nieuwsgierig naar het vak en hebt de ambitie om je hierin te ontwikkelen;
  • Je bent beschikbaar voor 28 uur per week.

Wat krijg je van ons?

  • Coaching, begeleiding, training en de mogelijkheid om je breed te oriënteren in je vakgebied
  • Een jaarcontract voor de duur van de traineeship (schaal fwg 40-0) en een vast contract bij een succesvolle afloop van je traineeship (schaal 45-2)

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online. De traineeship start in april 2019. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! In de week van 18 februari hoor je of je bent uitgenodigd voor de eerste bijeenkomst.