Omschrijving

Waar ga je werken?

Het Leerwerkbedrijf van Cordaan biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Dat gebeurt via zinvolle (arbeidsmatige) dagbesteding en leerwerktrajecten, gericht op maximale participatie in de maatschappij. In verschillende branches, op verschillende locaties, werken de deelnemers met onze leerlijnen- methodiek, waarbij zij zich op hun eigen niveau en tempo ontwikkelen. Deelnemers van het Leerwerkbedrijf zijn mensen met een beperking die met werklust en enthousiasme aan de slag gaan. Het Leerwerkbedrijf zorgt voor passende begeleiding, de juiste omgeving en waardevol werk.


Wat ga je doen?

We hebben per direct plek voor een nieuwe collega trajectcoördinator! Als trajectcoördinator coördineer je het leer-werktraject dat de deelnemer van het Leerwerkbedrijf doorloopt. Je monitort de methodische cyclus m.b.t. zorgplannen en doelen en ondersteunt en coacht begeleiders/ leermeesters bij de uitvoering hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een juiste indicatiestelling en draagt zorg voor de inhoudelijke en administratieve verantwoording. Je bent de spin in het web als het gaat om het organiseren van de juiste ondersteuning die de deelnemers nodig hebben om zich veilig verder te kunnen ontwikkelen. Je werkt samen met zowel interne als externe partners zoals verwanten, afdeling instroom, scholen, buurtteams, etc. Je werkt zelfstandig, op verschillende locaties verspreid over de stad en hebt je eigen caseload. Je maakt deel uit van het team trajectcoördinatoren.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant HBO- diploma in een agogische richting zoals MWD of SPH;
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de VGZ en bij voorkeur ook in de GGZ; je hebt kennis van de sociale kaart van Amsterdam.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent goed in staat te schakelen en af te stemmen op je gesprekspartner.
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het aanvragen van indicaties of je bent bereid om dat te leren;
 • Je hebt talent voor coaching, bent creatief en oplossingsgericht. Je bent goed in plannen en bent in staat bijeenkomsten voor te zitten en te leiden.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een leuke, afwisselende en uitdagende baan met inhoud. Daarnaast krijg je:

 • Een jaarcontract voor 32 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris in schaal FWG 50 van de CAO Gehandicaptenzorg (Min. € 2.728 en max € 3.894 bij een dienstverband van 36 uur per week);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
 • We stimuleren initiatief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hebben een ruim trainingsaanbod.

Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op.

Heb je nog vragen? Neem contact op met:

 • Simone Jonker, (Teammanager Trajectcoördinatoren Leerwerkbedrijf Cordaan)  via 06 - 11721688 of sjonker@cordaan.nl.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature