Omschrijving

Waar ga je werken?

Het Leerwerkbedrijf van Cordaan is erop gericht mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zinvolle (arbeidsmatige) dagbesteding of leerwerktraject te bieden gericht op maximale participatie op de arbeidsmarkt. Werknemers van het Leerwerkbedrijf zijn mensen met een beperking en mensen die met werklust en enthousiasme aan de slag gaan. Met de juiste begeleiding kunnen de werknemers zich nuttig maken. Het Leerwerkbedrijf zorgt voor die begeleiding. Werkgevers die met onze mensen werken krijgen enthousiaste medewerkers plús de begeleiding om dat enthousiasme in goede banen te leiden.

Wat ga je doen?

Als trajectcoördinator coördineer en ondersteun je het leer-werktraject dat de deelnemer van het Leerwerkbedrijf doorloopt. Je ondersteunt en coacht de werkbegeleiders en de leermeesters en maakt samen met hen en de deelnemers leer- en ontwikkeldoelen en helpt hen om deze doelen te bereiken. Samen met de jobcoaches en begeleiders ben je verantwoordelijk voor een goede begeleiding op de leerwerkplek en zie je ook kansen voor deelnemers om door te stromen naar zelfstandigere leerwerkplekken of betaalde arbeid. Je bent tevens verantwoordelijk voor een juiste indicatiestelling en/of WMO beschikking en draag je zorg voor inhoudelijke en administratieve verantwoording.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in bezit van een relevant HBO diploma in een agogische richting zoals MWD of SPH;
 • Je bent beschikbaar voor 24 uur per week;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de VGZ en bij voorkeur ook in de GGZ;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het aanvragen van indicaties of je bent bereid om dat te leren;
 • Je hebt talent voor coaching, bent creatief en oplossingsgericht. Je bent goed in plannen en bent in staat bijeenkomsten voor te zitten en te leiden.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een leuke en uitdagende baan met inhoud. Daarnaast krijg je:

 • Een jaarcontract voor 24 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris in schaal FWG 50 van de CAO Gehandicaptenzorg (Min. € 2.345 en max € 3.505 bij een dienstverband van 36 uur per week);
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en een fietsenplan.
 • We stimuleren initiatief op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en hebben een ruim trainingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van coaching, ervaringsordening en gesprekstechnieken.

Enthousiast?

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op.

Heb je nog vragen? Neem contact op met:

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.

Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature