(Trauma) Therapeut VGZ - ZZP

Omschrijving

Jij ben zzper en je hebt ervaring in het geven van EMDR. Ondanks jouw andere opdrachtgevers heb je nog wat vrije uren over. Dit komt goed uit, want het diagnostiek- en behandelteam kan zo nu en dan nog wel wat extra hulp gebruiken. Kom jij op oproepbasis werken als psycho trauma therapeut? 

 

Waar ga je werken?

Binnen de sector VGZ volwassenen  van Cordaan. Je werkt in een behandelruimte van een gezondheidscentrum of indien nodig op de locatie waar de cliënt verblijft.

 

Wat krijg je van ons?

  • contract op oproep basis
  • reiskostenvergoeding

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent academisch opgeleid tot psycholoog, pedagoog, geestelijk gezondheidsdeskundige of arts en hebt een van de volgende kwalificaties:

  • Een BIG-registratie als gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut of psychiater, dan wel ten minste één jaar in opleiding zijnde tot één van deze registraties
  • Registratie als Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, Orthopedagoog Generalist NVO, Postmaster Orthopedagoog/Psycholoog SKJ, dan wel ten minste één jaar in opleiding zijnde tot één van deze registraties, of in het geval van een route op basis van ‘sprokkelen’ minimaal 50% (=240) van de studiepunten;
  • Registratie als Cognitief Gedragstherapeut VGCt® in opleiding (aspirant lid), of Cognitief Gedragstherapeut VGCt® (gewoon lid);
  • Registratie systeemtherapeut (LID ST) bij de NVRG;

Je hebt de basis en vervolgopleiding van de EMDR opleiding voor kinderen en adolescenten en andere opleidingen voor traumagerichte behandelvormen gevolgd en hebt ervaring in het geven van EMDR, en andere traumagerichte behandelvormen aan mensen met een verstandelijke beperking ongeacht het niveau van functioneren.

 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Laurent Jan van den Bogaard, Manager Behandeling VGZ, T (06) 22375398. Voor vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Elly van der Horst (Gedragsdeskundige en praktijkopleider GZ opleiding) via 06-50745047.  

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.