Omschrijving

Elly:´´Het werk van traumatherapeut binnen de verstandelijk gehandicapten zorg is heel gevarieerd en uitdagend. De mate van de verstandelijke beperkingen bepaalt op welke wijze jij de behandeling vorm geeft. Je bent onderdeel van het diagnostiek en behandelteam. Met elkaar zorgen wij ervoor dat de vragen die cliënten aan ons stellen beantwoord worden.´

Wat ga je doen?
Als traumatherapeut bij Cordaan geef individuele trauma behandeling aan cliënten met een meervoudig complex trauma. De mate van de verstandelijke beperking van cliënten varieert van zeer ernstig tot licht. Dit doe je op specifieke behandellocaties op verschillende plekken in Amsterdam of in de buurt van woon-en dagbesteding locaties.

Wij zoeken een traumatherapeut voor 16 uur in de week. 

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent academisch opgeleid tot psycholoog, pedagoog, geestelijk gezondheidsdeskundige of arts en hebt een van de volgende kwalificaties:

 • Een BIG-registratie als gezondheidszorgpsycholoog, psychotherapeut of psychiater, dan wel ten minste één jaar in opleiding zijnde tot één van deze registraties;
 • Registratie als Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP, Orthopedagoog Generalist NVO, Postmaster Orthopedagoog/Psycholoog SKJ, dan wel ten minste één jaar in opleiding zijnde tot één van deze registraties, of in het geval van een route op basis van ‘sprokkelen’ minimaal 50% (=240) van de studiepunten;
 • Registratie als Cognitief Gedragstherapeut VGCt® in opleiding (aspirant lid), of Cognitief Gedragstherapeut VGCt® (gewoon lid);
 • Registratie systeemtherapeut (LID ST) bij de NVRG;

Je hebt de basis-en vervolgopleiding van EMDR voor kinderen en adolescenten. Ook heb je andere opleidingen voor traumagerichte behandelvormen gevolgd en heb je ervaring in het geven van EMDR en andere traumagerichte behandelvormen aan mensen met een verstandelijke beperking ongeacht het niveau van functioneren.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract van met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 65 (min. € 3.624,- en max. € 5.476 ,- bruto per maand o.b.v. 36 uur) 
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Fietsenplan.

Enthousiast?
Mooi! Solliciteer hier dan direct online. Graag ontvangen wij bij je CV een motivatiebrief.

Voor vakinhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Elly van der Horst (Gedragsdeskundige) via 06-50745047. Voor vragen over het sollicitatie proces kan je bellen/appen/mailen naar Saskia Teunissen (Recruiter) via 06-39184897 of steunissen@cordaan.nl.


Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.
Momenteel kan het zijn dat je iets later reactie krijgt op je sollicitatie vanwege de coronacrisis. Voor meer informatie over Cordaan en corona, klik hier.
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature