Omschrijving

Werk je graag met ouderen en ben je geïnteresseerd in psychiatrie? Heb je deze zomer tijd over (maximaal 6 weken) en wil je graag wat bijverdienen? Als je 8 tot 32 uur per week beschikbaar bent in de zomervakantie, en een (zorg)opleiding volgt (of hebt afgerond) op tenminste een MBO niveau 2, solliciteer dan op onderstaande vacature als Vakantiehulp / Vakantiekracht Begeleider in Cordaan De Buitenhof GGZ. Ook studenten Social Work of verpleegkunde/geneeskunde zijn van harte welkom!

Wat krijg jij van Cordaan?
Een mooie kans om bij de grootste zorgorganisatie van Amsterdam & omgeving (Huizen) aan de slag te gaan, ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en wie weet wat het je nog meer brengt! Daarnaast krijg je van ons:

 • Een arbeidsovereenkomst van max. 6 weken (uren in overleg);
 • Je krijgt van ons een min/max contract volgens CAO VVT, FWG 15 (min €12,10 max €14,99).

Waar kom je te werken?
Op dit moment zoeken bij vakantiekrachten voor de zomer 2022 voor locatie De Buitenhof. Buitenhof is een GGZ Meerzorg locatie voor bewoners met psychiatrische problematiek die 'meer zorg' nodig hebben. Veel van onze 37 bewoners hebben ouderdomskwalen en moeten geholpen worden met ADL en medische zorg. We werken daarom niet alleen met (persoonlijk) begeleiders, maar ook met verzorgenden, helpenden en gastheren/vrouwen. Samen vormen we een veelzijdig team dat onze cliënten met aandacht en toewijding begeleidt en verzorgt vanuit de Herstelvisie en Eigen Regie. Zo proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten op de wensen, de mogelijkheden en de zelfstandigheid van onze cliënten. Onze afdeling is op de bovenste drie verdiepingen van verpleeghuis De Buitenhof in Buitenveldert en heeft een schitterend uitzicht over de stad en het Amstelpark. De cliëntenkamers zijn ruime tweekamerappartementen. Voor maaltijden en activiteiten is er het loopje naar de gezamenlijke woon/eetkamer 'Het Parlement' op de begane grond. Onze cliënten zijn ook welkom bij de activiteiten en faciliteiten van De Buitenhof.

Wat ga je doen?

 • Als Vakantiehulp / Vakantiekracht Begeleider help je onze bewoners met het opstarten van de dag;
 • Je ondersteunt de bewoners bij de ADL, en neemt het waar nodig over;
 • Je stimuleert en activeert de bewoners om naar de woonkamer te gaan voor de maaltijden en activiteiten of naar andere dagbesteding en ondersteunt waar nodig;
 • Je draagt bij aan een goede sfeer met je directe collega’s en het team en levert een bijdrage aan de taken op de afdeling.

Vereisten

Wie ben je?

 • Je bent op zoek naar een leuke vakantiebaan;
 • Je bent in de periode van juni t/m september 2022 minimaal drie weken en maximaal zes weken aaneensluitend beschikbaar;
 • Je volgt een zorggerelateerde opleiding op niveau 2 (Bijvoorbeeld VIG, MZ-4, MZ-, SPW, MWD of Social Work) of hebt deze al afgerond;
 • Je hebt affiniteit en ervaring met werken met oudere mensen met GGZ-problematiek;
 • Je hebt ervaring met het verrichten van ADL-handelingen of bent bereid dit uit te voeren;
 • Je bent vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werkt graag in teamverband;
 • Je hebt zin om de handen uit de mouwen te steken deze zomer en onze bewoners te helpen!

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn benieuwd naar jou! Laat je CV en motivatie achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Voor meer informatie over de functie kan je bellen of mailen naar Nynke van Zwol via nvanzwol@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je mailen naar Sammy van Uffelen (Werving & Behoud) via svanuffelen@cordaan.nl. 

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature