Omschrijving

Wil jij graag je steentje bijdragen in de zorg gedurende de zomervakantie, bijverdienen én extra ervaring op doen? Voor onze ouderenzorg locatie in Huizen, De Marke De Meenthoek, zoeken wij tijdelijke zorgmedewerkers die voor Cordaan willen werken. Volg jij een zorggerelateerde opleiding en ben jij tussen juni en september 2023 beschikbaar? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat krijg je van ons?
Een mooie kans om bij de grootste zorgorganisatie van Amsterdam aan de slag te gaan, ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en wie weet wat het je nog meer brengt! Daarnaast krijg je van ons:

  • Een arbeidsovereenkomst van max. 6 weken (uren in overleg);
  • Je krijgt van ons een min/max contract volgens CAO VVT: FWG 15 (min €12,50 en max €15,44);
  • Na afloop van de contractperiode wordt een vakantietoeslag uitgekeerd van 8% van het bruto salaris.
Wat ga je doen?
Met een vakantiebaan in de zorg ondersteun je onze zorg collega's. Je ondersteunt bij de eetmomenten, assisteert bij zorgtaken, signaleert en rapporteert veranderingen in de gezondheidssituatie. Daarnaast houd je toezicht op de huiskamer, help je bij dagactiviteiten en verricht je enkele huishoudelijke werkzaamheden. 

Vereisten

Wie ben je?

Als medewerker vakantie baan in de zorg ben je een sociaalvaardige zorgstudent. Je passie ligt in de zorg en je werken met ouderen geeft je voldoening. Je zoekt een tijdelijke baan voor de zomerperiode. Verder:

  • Ben je in de periode van 1 juni t/m september 2023 minimaal drie weken en maximaal zes weken aaneensluitend beschikbaar;
  • Volg je een zorg gerelateerde opleiding (bv. helpende, verzorgende IG/maatschappelijke zorg, verpleegkundige of geneeskunde);
  • Ben je flexibel inzetbaar: overdag, avond en weekend;
  • Heb je aantoonbare ervaring met het verrichten van ADL-handeling;
  • Toon je inleveringsvermogen, kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners;
  • Ben je vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werkt graag in teamverband.

Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. We zorgen er met elkaar iedere dag voor dat onze bewoners een fijne dag beleven.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en een korte en bondige motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Bij vragen kun je mailen naar: recruitment@cordaan.nl.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature