Omschrijving

Voor onze locatie Nieuw Vredenburgh in Amsterdam West zijn wij op zoek naar een Hospitality medewerker die graag in de zomervakantie aan de slag wil. De Hospitality medewerker is inzetbaar bij ons in de keuken, restaurant en receptie. Heb jij een hart voor gastvrijheid en ouderenzorg? Dan horen wij graag van je!

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht hospitality medewerker bij Cordaan maak je het verschil in het dagelijks leven van de cliënten en bezoekers van onze huizen. Samen met je collega’s van het facilitaire team en de zorgprofessionals op de afdelingen geef je onze cliënten de aandacht die zij verdienen. Je werkt wisselende diensten en bent inzetbaar als restaurantmedewerker, keuken (assistent) of receptionist. Centrale taak is jouw gasten een welkom gevoel te geven en daarnaast verschillende taken uit te voeren zoals het beantwoorden van de telefooncentrale, bezoek begeleiden, snacks bereiden, ondersteuning bij het bereiden van de warme maaltijd, bestellingen opnemen en bedienen van de kassa. Je zorgt ervoor dat jouw werkomgeving altijd goed opgeruimd is. Jij bent degene die het mensen naar de zin maakt en zorgt ervoor dat onze cliënten zich echt thuis voelen.

De diensten zijn voornamelijk in restaurant van 15.30 uur tot 19.30 uur en ook zul je receptie diensten werken van 07.30 uur tot 11.30 uur of van 11.30 uur tot 19.30 uur.


Wat krijg je van ons? 

Een mooie kans om bij de grootste zorgorganisatie van Amsterdam aan de slag te gaan, ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en wie weet wat het je nog meer brengt! Daarnaast krijg je van ons:

  • Een arbeidsovereenkomst van max. 6 weken (12 uur per week);
  • Je krijgt van ons een min/max contract volgens CAO VVT, FWG 10 (min €10.45 max €11.68).

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je zoekt een tijdelijke baan voor de zomerperiode;
  • Je bent en in de periode van juni t/m september 2022 minimaal drie weken en maximaal zes weken aaneensluitend beschikbaar;
  • Je hebt ervaring in de horeca en kennis van voedingsbereiding. Je kan goed omgaan met apparatuur, voedingswaren en hygiënevoorschriften;
  • Je bent flexibel beschikbaar (weekenden/ etc.).
  • Je hebt affiniteit met ouderen en kunt je goed inleven in anderen;
  • Je bezit goede organisatorische en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een ambassadeur van gastvrijheid en jij weet hoe je de klant een ‘wow’ beleving kan geven.


Enthousiast? 

Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen op met Lieke Kleijer (teammanager Facilitaire zaken) via 06-28526513.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature