Omschrijving

Wil jij graag je steentje bijdragen in de zorg gedurende de zomervakantie, lekker bijverdienen én extra ervaring op doen? Lijkt het jou leuk om lekker in de zon parttime met de fiets de wijk in te gaan? Voor de aankomende zomerperiode zoeken wij tijdelijke zorgmedewerkers die graag parttime in zomer bij Cordaan hun steentje willen bijdragen. Volg jij een zorg gerelateerde opleiding en ben jij tussen juni en september 2022 beschikbaar óf ben jij gediplomeerd en ga je graag flexibel wat extra uurtjes aan de slag? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht ondersteun je bij de zorg voor onze cliënten. Je komt te werken in een van onze leuke wijkteams. Je helpt bij de eetmomenten, assisteert bij zorgtaken, signaleert en rapporteert veranderingen in de gezondheidssituatie of je brengt onze cliënten een bezoekje in hun eigen persoonlijke omgeving.

Vereisten

Wie ben je?
Je bent een sociaal vaardige zorgstudent of afgestudeerde zorgmedewerker. Je passie ligt in de zorg en het werken met ouderen geeft je voldoening. Je zoekt een tijdelijke baan voor de zomerperiode. Daarnaast:

  • Je bent in de periode van juni t/m september 2022 minimaal drie weken en maximaal zes weken flexibel aaneensluitend beschikbaar;
  • Volg je een zorg gerelateerde opleiding (bv, verzorgende IG, verpleegkundige, maatschappelijke zorg of geneeskunde OF heb je hierin jouw diploma behaald;
  • Verder ben je vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werk je graag in teamverband.

Wat krijg je van ons?

  • Een arbeidsovereenkomst van max. 6 weken (uren in overleg);
  • Een min/max contract volgens CAO VVT met een minimum uurloon van 12,52-
  • De mogelijkheid andere weken/periodes te bespreken;
  • Bij een wederzijds positief beeld kijken wij graag met je naar de mogelijkheden om na de zomer bij Cordaan te blijven werken!

Enthousiast?
Lijkt dit jou een leuke (tijdelijke) functie? Solliciteer dan direct even online! Graag ontvangen wij je CV en (korte) motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Als je tóch eerst even iemand wilt spreken kan je altijd even contact opnemen met Jacco Tilgenkamp (Recruiter Zorg in de Wijk) via 06 – 34455 809.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature