Omschrijving

Wil jij graag je steentje bijdragen in de zorg gedurende de zomervakantie, lekker bijverdienen én extra ervaring op doen? Voor de ouderenzorg zoeken wij tijdelijke zorg- of facilitair medewerkers die voor woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) willen werken. Volg jij een (zorg)gerelateerde opleiding en ben jij tussen juni en september 2022 beschikbaar? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat ga je doen?
Zorgmedewerker
Als zorgmedewerker ondersteun je bij de zorg voor onze bewoners. Je helpt bij de eetmomenten, assisteert bij zorgtaken, signaleert en rapporteert veranderingen in de gezondheidssituatie. Daarnaast houd je toezicht op de huiskamer, help je bij dagactiviteiten en verricht je enkele huishoudelijke werkzaamheden.

Facilitair medewerker
Als facilitair medewerker word je allround ingezet, je werkt in het restaurant en assisteert ook in de keuken of spoelkeuken. Tevens kan het voorkomen dat je overige logistieke werkzaamheden uit gaat voeren. Je bent verantwoordelijk voor een plezierige presentatie en creëert een gezellige huiselijke sfeer in het restaurant. Je bereidt snacks, legt de laatste hand aan maaltijden en kleine gerechten. Je zorgt ervoor dat het afrekenen snel en zorgvuldig verloopt. Je houdt het restaurant en de bijbehorende ruimten en inventaris schoon en zorgt voor een goede uitgifte van voeding en dranken aan cliënten.

Kortom, jij bent degene die het mensen naar de zin maakt en zorgt ervoor dat onze cliënten zich echt thuis voelen! We horen graag bij je sollicitatie naar welke functie je voorkeur uit gaat.

Wie ben je?
Je bent een sociaal vaardige zorgstudent, je passie ligt in de zorg en werken met ouderen geeft je voldoening. Of je hebt ervaring in een restaurant, keuken, spoelkeuken of in de logistieke dienst. Je zoekt een tijdelijke baan voor de zomerperiode. Verder ben je:

 • Je bent in de periode van 1 juni t/m september 2022 minimaal drie weken en maximaal zes weken aaneensluitend beschikbaar;
 • Je volgt een zorg gerelateerde opleiding (bv. helpende, verzorgende IG/maatschappelijke zorg, verpleegkundige of geneeskunde) of;
 • Als restaurant medewerker heb je ervaring in de horeca en kennis van voedingsbereiding. Je kan goed omgaan met apparatuur,
  voedingswaren en hygiënevoorschriften. Je bent een ambassadeur van gastvrijheid en jij weet hoe je de klant een ‘wow’ beleving kan
  geven;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het verrichten van ADL-handeling;
 • Je toont inleveringsvermogen, kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners.
 • Verder ben je vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werkt graag in teamverband.

Vereisten

Wat krijg je van ons?
Een mooie kans om bij de grootste zorgorganisatie van Amsterdam aan de slag te gaan, ervaring op te doen, je netwerk uit te breiden en wie weet wat het je nog meer brengt! Daarnaast krijg je van ons:

 • Een arbeidsovereenkomst van max. 6 weken (uren in overleg);
 • Je krijgt van ons een min/max contract volgens CAO VVT, FWG 10 (min €10.45 max €11.68).

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en een korte en bondige motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature