Vakantiewerk bijbaan begeleider VGZ/GGZ

Omschrijving

De zomer komt eraan en dit zie jij als jouw kans om relevante werkervaring op te doen. Fijn, want wij kunnen jouw hulp goed gebruiken!

 

Wat ga je doen?

Je wordt ingezet op een paar vaste locaties voor 4-6 weken in de zomer. Je ondersteunt hier de (persoonlijk)begeleiders in de zorg van meerdere cliënten. Houdt hierbij optimaal rekening met de wensen van de cliënt. Je ondersteunt de cliënt, afhankelijk van de individuele ondersteuningsvraag, bij alle voorkomende werkzaamheden, ook op het gebied van de ADL. Houd er rekening mee dat je werkt met cliënten die verschillen in hun cognitief en emotioneel niveau. Daarnaast heeft een deel moeilijk verstaanbaar gedrag. Voor jou is dit natuurlijk alleen maar een grotere uitdaging en sluit het mooi aan op jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling. In welk deel van Amsterdam wil jij de zomer doorbrengen? 

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je studeert momenteel MMZ, SPH, MWD, Verpleegkunde, Verzorgende IG of vergelijkbaar 
  • Je hebt affiniteit en ervaring met werken met (jong) volwassene en/of oudere mensen met een verstandelijke beperking.
  • Je hebt een enthousiaste en positieve werkhouding.
  • Tevens werk je graag in teamverband.
  • Kortom je bent een echte aanplakker die stevig in zijn of haar schoenen staat.
  • Je bent beschikbaar voor 3-28 uur. 

Waarom is werken bij het Flexbureau ideaal?

Als medewerker van het Flexbureau ben je verzekerd van minimaal drie uur werk per week. Wil je meer werken, dan kan dat ook. Daar worden wij alleen maar enthousiast van. 

 

Enthousiast?

Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerard Doodeman, Intercedent Flexbureau VGZ/GGZ, T 06-28498588. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn.

Op www.cordaan.nl vind je informatie over al onze locaties en doelgroepen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.