Vakantiewerk GRZ in Nieuw-Vennep

Omschrijving

Ben jij verzorgende IG of verpleegkundige en op zoek naar vakantiewerk? Dan is dit een mooie kans om meteen ervaring op te doen. Voor onze GRZ afdeling in In Het Zomerpark (Nieuw-Vennep) zoeken wij een vakantiekracht.
 

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG / verpleegkundige in In Het Zomerpark zal je voor een bepaalde tijd (i.i.g. van 15 juli tot 18 augustus) worden ingezet op de revalidatieafdeling. De revalidatieafdeling maakt onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt aan een stapje beter, de afdeling is deels ingericht voor kortdurend verblijf, speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname of beroerte.

 

Waar ga je werken?

Op de afdeling is er plaats voor 24 cliënten, die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid. In Het Zomerpark is een modern woon- en zorgcentrum en bevindt zich in Haarlemmermeer. Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken.

Vereisten

Wie ben je?

  • Een sociaal vaardige student of gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige.
  • Je hebt affiniteit met revalidatie en met de ouderenzorg.
  • Je zoekt een bijbaan deze zomer en bent in ieder geval beschikbaar van 15 juli tot 18 augustus (24 tot 36 uur per week).

Wat krijg je van ons?

  • Je krijgt van ons een min/max contract met mogelijkheid tot verlenging bij gebleken geschiktheid.
  • Het salaris is afhankelijk van je functie en werkervaring en is minimaal bruto €12,40 en maximaal €20,15 per uur.
 

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Nelleke Joseph-Kruyswijk (teammanager) via 06-38313366.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.