Omschrijving

Wil jij graag je steentje bijdragen in de zorg gedurende de zomervakantie, lekker bijverdienen én extra ervaring op doen? Voor de ouderenzorg zoeken wij tijdelijke zorgmedewerkers die voor Cordaan willen werken. Volg jij een zorg gerelateerde opleiding en ben jij in juni, juli, augustus en/of september 2021 beschikbaar? Dan komen we graag met jou in contact!

Wie ben je?
Je bent een sociaal vaardige zorgstudent. Je passie ligt in de zorg en werken met ouderen geeft je voldoening. Je zoekt een tijdelijke baan voor de zomerperiode. Verder ben je:

  •  Ben je in de periode van juni t/m september 2021 minimaal drie weken en maximaal zes weken aaneensluitend beschikbaar;
  • Je volgt een zorg gerelateerde opleiding (bv. helpende, verzorgende IG, verpleegkundige, maatschappelijke zorg of geneeskunde);
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het verrichten van ADL-handeling;
  • Je toont inleveringsvermogen, kunt goed luisteren en hebt respect voor de cliënten;
  • Verder ben je vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werkt graag in teamverband.

Wat krijg je van ons?

  • Een arbeidsovereenkomst van max. 6 weken (uren in overleg);
  • Je krijgt van ons een min/max contract volgens CAO VVT, FWG 10

Vereisten

Wat ga je doen?
Als vakantiekracht ondersteun je bij de zorg voor onze bewoners. Je helpt bij de eetmomenten, assisteert bij zorgtaken, signaleert en rapporteert veranderingen in de gezondheidssituatie. Daarnaast houd je toezicht op de huiskamer, help je bij dagactiviteiten en verricht je enkele huishoudelijke werkzaamheden.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.

Sollicitatieprocedure

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0.

Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature