Verpleegkundig coach

Omschrijving

Werk je al enkele jaren als verpleegkundige in de ouderenzorg en ben je op toe aan iets nieuws? Wil jij bij een organisatie werken die medewerkers tot bloei wil laten komen? En wil jij hier zelf aan bijdragen, door je collega’s te coachen en te begeleiden? Dan gaan wij graag met je in gesprek! We zoeken namelijk per direct een verpleegkundig coach voor 28 uur per week (parttime) en mogelijk uitbreiding tot 36 uur per week (fulltime) in de toekomst.


Wat ga je doen?
Onder de V&V van Cordaan regio Zuid vallen een viertal verpleeghuizen, waaronder d’Oude Raai/ De Riekerhof. Hier wonen ouderen met zowel psychogeriatrische als somatische problematiek. Het woon-zorgcentrum d'Oude Raai wordt op dit moment gerenoveerd en omgetoverd tot een mooi, modern gebouw. Daarom zijn de bewoners en de medewerkers tijdelijk verhuisd naar De Riekerhof in Amsterdam West. De transitie naar het bieden van verpleeghuiszorg wordt nu al ingezet om voorbereid te zijn op het werken op de vernieuwde locatie. 


Als verpleegkundig coach ga je je samen met de medewerkers in het zorgteam voorbereiden op het bieden van passende en intensievere zorg in een verpleeghuissetting. Dit ga je doen middels coaching en training on the job. Je coacht in het team je collega’s op zorginhoudelijk vlak en het methodisch werken en handelen. Je instrueert hen in de praktijk en helpt hen vaardig te worden. Je bent te dele meewerkend en verricht waar nodig verpleegkundige begeleiding en verpleegtechnische handelingen. 

Als verpleegkundige ben je in staat om voorbeeldgedrag te vertonen, feedback te hanteren en kun je vanuit een open houding sturen op de inhoud en kwaliteit van het werk. Je stemt af met je manager over de gewenste resultaten en aanpak en weet hier vanuit jouw vakgebied handen en voeten aan te geven. Verder werk je nauw samen met andere disciplines en betrokkenen.


Wat krijg je van ons?
Werken bij Cordaan betekent werken aan de best mogelijke kwalitatieve zorg. We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract van 28 uur per week (parttime), met mogelijkheid van uitbreiding tot 36 uur per week (fulltime) en met uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd;
 • Salaris conform cao VVT in FWG 50: min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden. 

Vereisten

Wie ben jij?
Jij hebt:

 • Hbo werk- en denkniveau, aantoonbaar middels opleiding en/of werkervaring, en je hebt minimaal de mbo opleiding verpleegkundige niveau 4 afgerond;
 • Aantoonbare ervaring in de ouderenzorg, minimaal 5 jaar;
 • Kennis van psychogeriatrie, van zorgprocessen en van methodisch werken en handelen in de V&V. Je hebt daarnaast een duidelijke visie op zorg (V&V) en je eigen rol;
 • De ambitie om kennis en ervaring te delen vanuit een ondersteunende en begeleidende rol in een werkomgeving waar transitie van verzorgingshuis naar verpleeghuis actueel is.

Je beschikt over de volgende competenties:

 • Coachen en begeleiden (teams en on the job): het kunnen begeleiden van veranderingen op de werkvloer;
 • Ontwikkelingsgericht en reflecterend vermogen;
 • Kwaliteitsgericht en oplossingsgericht;
 • Samenwerken en het goed kunnen organiseren van het werk conform visie en beleid van Cordaan;
 • Communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling).


Waar ga je werken?
- De Riekerhof is een woon- en zorgcentrum in stadsdeel Nieuw-West. Dit wordt je tijdelijke locatie tot de winter/ het voorjaar van 2021. De Riekerhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram).
- Woon-zorgcentrum d'Oude Raai staat in één van de gezelligste buurten van Amsterdam. d'Oude Raai is gelegen aan de Ferdinand Bolstraat en op loopafstand van de Albert Cuypmarkt.


Enthousiast?
Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Neem bij vragen over de functie contact op met Sabrine van Amstel (HR adviseur) via svanamstel@cordaan.nl

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature