Verpleegkundig Specialist Algemene Gezondheidszorg (AGZ)

Omschrijving

Cordaan zoekt een Verpleegkundig Specialist Algemene Gezondheidszorg (AGZ) in opleiding, per 1 augustus 2019 (bij voorkeur een eerdere datum van instroom). 

 

Wat ga je doen?
Je komt in een enthousiast en professioneel multidisciplinair team te werken met specialisten ouderengeneeskunde, praktijkverpleegkundigen, medewerkers medisch secretariaat, psychologen, paramedici en een professioneel  zorgteam.

 

De masteropleiding wordt gevolgd bij de Hogeschool Leiden. De nominale studieduur van de Master Advanced Nursing Practice is twee jaar. Het totale studieprogramma heeft een studiebelasting van 120 EC (European Credits). Binnen dit systeem staat 1 studiepunt (EC) voor gemiddeld 28 uur studielast. Deze uren zet je in voor studieopdrachten, opleiding, praktijk en lesdagen. Om de week is op maandag een vaste onderwijsdag. De andere week gebruik je een dag voor bijvoorbeeld het uitwerken van opdrachten, stagelopen/meekijken met andere specialisten. Welke dag je hiervoor kiest bepaal je zelf in overleg met je werkgever en opleidingsplaats. Als verpleegkundig specialist in opleiding heb je een dienstverband van minimaal 32 uur per week, waarbij het werken op de leerwerkplek gericht is op het behalen van de competenties als VS.

 

Als Verpleegkundig specialist i.o. zal je begeleid worden door een verpleegkundig specialist of een specialist ouderengeneeskunde, die de rol van werkbegeleider/leermeester op zich neemt. De praktijkopleider is Diana Wyatt, werkzaam als verpleegkundig specialist in Cordaan. Op de locatie Hof van Sloten is ook een collega verpleegkundig specialist werkzaam en een collega verpleegkundig specialist in opleiding werkzaam die in het tweede jaar van de opleiding zit.

 

Waar ga je werken?
Cordaan biedt in veel locaties Somatische Zorg aan, de huidige functie is vacant in Hof van Sloten. Binnen Cordaan bestaan echter ruime mogelijkheden om in het gehele adherentiegebied van Cordaan te worden ingezet.

 

Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt relevante werkervaring binnen de V en V sector en kennis van de laatste ontwikkelingen en je houdt ontwikkelingen binnen je vakgebied bij. Je hebt interesse in het mede-vormgeven van ons expertisecentrum. Naast de zorg voor cliënten is je blik naar buiten gericht en bouw je een goede relatie op met ketenpartners zoals ziekenhuizen en huisartsen. Je bent een teamspeler en je weet collega’s en andere medewerkers te inspireren en enthousiasmeren.

Een ieder die wil deelnemen aan de masteropleiding ANP, en voldoet aan de toelatingseisen, kan zich voor de opleiding aanmelden. De toelatingseisen zijn als volgt geformuleerd:

  • een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde
  • of in-service opgeleide verpleegkundigen A,B,Z (assessment LANCEA verplicht)
  • ingeschreven staan in het BIG-register als verpleegkundige
  • minimaal twee jaar relevante werkervaring in de zorg, sector V en V
  • minimaal 32 uur per week werken als verpleegkundig specialist in opleiding
  • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Wat krijg je van ons?
Wij bieden een boeiende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. De functie wordt beloond in FWG 55 conform de CAO VVT min. €2.533,- en max. €4.021,- (bruto p/m o.b.v. 36 uur). De aanstelling is in eerste instantie gedurende de opleiding voor de duur van 2 jaar.
 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Heb je een vraag over de vacature neem dan contact op met Jaap Kamphuis Manager Behandelzaken via 06-52717479 en/ of Diana Wyatt, verpleegkundig specialist via 06-5074502.

 

De sluitingsdatum voor deze vacature is 23-04-2019.